Komono

Komono står för nytänkande, innovation och modern design med solglasögon i inspirerande stil, överraskande färgpalett och framåtblickande estetik.

Komono grundades i Belgien 2009 av de tidigare professionella snowboardåkarna, Anton Janssens och Raf Maes med motto att bryta det vedertagna och att erbjuda nya, moderna lösningar. Varumärket är djupt rotat i Antwerpens modemiljö, känd för sin distinkta, radikala vision.

Kollektionen består av en blandning av klassiker som Lulu och Devon, och avantgardemodeller som Poly och Avery. Från mer rakt-fram-design, mjukt rundade glasögon och cat-eye former, till sexkantiga modeller och djärva stilar med kraftiga bågar finns det något för alla tillfällen. Solglasögonen har burits av flera av världens mest kända ansikten och genom samarbete med Antwerpens modehögskola har flera solglasögonklassiker tagits fram.

Du hittar den nya kollektionen bestående av solglasögon från 698 kr i alla Synoptiks butiker eller på synoptik.se. Komono erbjuder solglasögon för den som strävar efter personlig stil med fantasi och det finns ett par Komono som passar alla olika sinnesstämningar.

 

Hitta butik