Runda solglasögon

112 Resultat
Relevans

Runda solglasögon för herr och dam hos Synoptik

Runda solglasögon har en lång historia bakom sig och har blivit en tidlös klassiker som återkommer säsong efter säsong. Hos Synoptik hittar du ett brett utbud av runda solglasögon som uppfyller både herrars och damers önskemål om stil och funktionalitet. Våra runda solglasögon kombinerar hög kvalitet med skydd och komfort, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som vill ta hand om sin ögonhälsa och samtidigt sätta en personlig prägel på sin stil.

Vårt utbud av runda solglasögon 

Vårt sortiment av runda solglasögon inkluderar kvalitetsbågar från välkända varumärken som exempelvis Ray-Ban, Gucci och Saint Laurent. Dessa varumärken är kända för sin höga kvalitet och sitt engagemang för mode, vilket garanterar att du hittar ett par solglasögon som inte bara skyddar dina ögon mot solens skadliga strålar utan också kompletterar din stil.

Runda solglasögon för herr och dam

Oavsett om du föredrar en minimalistisk eller en mer uttrycksfull stil har vi runda solglasögon som passar just dig. Vårt sortiment omfattar både herr- och dammodeller, samt unisex-alternativ som erbjuder en mångsidig stil som passar alla. Dessa solglasögon är inte bara ett praktiskt tillbehör utan också ett sätt att uttrycka din personlighet och smak.

Runda solglasögon för skydd och komfort

Alla våra solglasögon erbjuder 100% UV-skydd, vilket är innebär att du har fullgott skydd mot skadliga UV-strålar. Dessutom är våra runda solglasögon utformade med tanke på komfort, så att du kan bära dem hela dagen utan obehag. Oavsett om du tillbringar dagen vid stranden, kör bil eller utför andra utomhusaktiviteter, erbjuder våra solglasögon optimalt skydd och komfort.

Behöver du solglasögon i din styrka? Boka tid för synundersökning så hjälper vi dig. 

Prova våra runda solglasögon online

För att göra det enklare för dig att hitta det perfekta paret solglasögon erbjuder vi en virtuell provningsfunktion på vår hemsida. Denna funktion låter dig se hur olika modeller av runda solglasögon ser ut på dig. Självklart är du även välkommen att besöka någon av våra butiker för att få personlig service av våra diplomerade glasögonstylister som hjälper dig att hitta rätt solglasögon för just dig och dina preferenser.

Köp runda solgasögon online

Hos Synoptik strävar vi efter att erbjuda solglasögon som kombinerar stil med funktion. Vårt utbud av runda solglasögon för herr och dam tillgodoser dina behov av skydd, komfort och uttryck för din personliga stil. Vi har även ett brett utbud av fyrkantiga solglasögon, cateye-solglasögon samt pilotsolglasögon. Välkommen att utforska vårt sortiment och hitta dina nya favoritsolglasögon hos oss.