Emporio Armani

Emporio Armanis design är ofta uttrycksfull och med fokus på det klassiska men med inslag av rådande trender. Bågarna har ofta detaljer såsom starka färger.

Varumärket vänder sig till en bred målgrupp av män och kvinnor. Gillar du det klassiska men med en twist är Emporio Armani något för dig!

 

Se utbud

 

Nyheter från Emporio Armani

Genom att kombinera hållbart gummi med mjuk, rektangulär design omdefinierar Emporio Armanis vår- och sommarkollektion 2024 den vardagliga stilen med en enkel mix av smart-casual estetik. Utforska kollektionen med ett par glasögon i en matt alpgrön färg. Du hittar de nya bågarna i din Synoptikbutik.

Hitta butik

Acetat-kollektion från Emporio Armani

Emporio Armanis hållbara resa fortsätter i och med lanseringen av deras nya glasögon som kombinerar transparenta nyanser med Havanna-inspirerade färger.

Genom att använda sig av en biobaserad stil erbjuder de nya bioacetat-bågarna från Emporio Armani moderna glasögon-modeller i trendiga former och transparenta detaljer med delvis biobaserad acetat.

Du hittar hela kollektionen i din lokala Synoptikbutik.
 

Historien om Emporio Armani

Historien om Armani börjar redan 1975 då företaget grundades av Giorgio Armani och Sergio Galeotti. De första produkterna de sålde var kläder för både dam och herr. 1981 föddes Emporio Armani och 1988 inleds ett samarbete mellan Armani och bågtillverkaren Luxottica, vilket resulterade i den första bågkollektionen.

Giorgio Armani är idag en av världens mest kända designer som skapar allt från kläder, heminredning, smycken och kosmetika till glasögon.

Se utbudet av bågar från Emporio Armani eller besök en Synoptik nära dig. Våra glasögonstylister hjälper dig att hitta Armani bågar som passar just dig.

 

Hitta butik