Fri frakt över 1000 kr
Leverans till närmsta ombud
Fri retur i butik

iWear Linser - Köp online

23 Resultat
Relevans

iWear - Linser

Med iWear linser får du högkvalitativa och prisvärda kontaktlinser. iWear är vårt eget märke och vi är stolta över att kunna erbjuda kvalitetslinser till bra priser. När du väljer iWear-linser får du bekväma linser som tillgodoser dina behov. Vi har ett brett utbud av iWear-linser med allt från endagslinser, till månadslinser och linser för dig med astigmatism eller närsynthet.

iWear månadslinser

Oavsett om du väljer iWear endagslinser eller månadslinser har de gemensamt att de håller hög kvalitet. I vårt sortiment hittar du bland annat iWear Hydro en populär månadslins som för hög komfort som är särskilt utvecklad för att hålla dina ögon återfuktade hela dagen. Vi har även iWear balance plus för dig som vill leva fullt ut – varje ögonblick. Här har vi ett par kontaktlinser med hög fuktighetshalt, hög formbarhet, högt syregenomsläpp samt UV-skydd.

iWear endagslinser

Bland våra endagslinser hittar du bland annat iWear fit en lins med den perfekta balansen mellan komfort och pris. Njut av en lins med bra passform. Vi har även iWear fresh presbyopia  för dig med ålderssynthet. De här linserna återfuktar dina ögon på ett naturligt sätt för ökad komfort hela dagen.

Intressered av iWear-linser?

Boka enkelt tid för synundersökning tid hos din närmsta synoptikbutik.

Frihet med vårt linsabonnemang

Visste du att vi har ett flexibelt linsabonnemang? Med Linser All-Inclusive™ får du hem dina linser direkt till dörren, årskontroll utan extra kostnad och mycket, mycket mer. Perfekt för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker.