Fri frakt över 1000 kr
Leverans till närmsta ombud
Fri retur i butik

Solglasögon för herr

582 Resultat
Relevans

Solglasögon för herrar hos Synoptik

I vårt sortiment hittar du ett brett urval av högkvalitativa märkessolglasögon för herrar från några av världens mest exklusiva modehus. Är du ute efter en klassisk look hittar du bland annat solglasögon från Ray-Ban, är du ute efter fransk lyx hittar du det du behöver bland våra Saint Laurent-bågar och om du vill utstråla italiensk elegans har vi allt du behöver från exempelvis Prada och Emporio Armani. Hos oss har du alla förutsättningar för att sätta stil på din look.

Herrsolglasögon i olika färg och material

Utöver en mängd olika varumärken erbjuder vi också solglasögon för herrar i olika storlekar, former, färger och material. Du kan själv filtrera sökresultatet efter dina preferenser. Behöver du hjälp med att testa ut ett par du gillar hjälper våra diplomerade glasögonstylister dig mer än gärna att hitta det perfekta paret för din ansiktsform. Du kan även prova solglasögonen online via vår virtuella prova-på-funktion som du hittar inne på respektive solglasögons sida.

Solglasögon i styrka för herrar

Om du behöver eller så önskar kan du givetvis få dina solglasögon i din styrka. Solglasen kan antingen sättas i en vanlig båge eller i ett par solglasögonbågar. När du väljer herrsolglasögon från Synoptik får du ett fullgott skydd mot solens skadliga UV-strålar då samtliga av våra solglasögon är CE-märkta.

Ray-Ban-solglasögon för herrar

Är du ute efter ett par riktiga klassiker? Då har vi något för dig i våra solglasögon från Ray-Ban. Det världsledande solglasögonmärket har flertalet ikoniska solglasögonmodeller för män. Vi har bland annat Ray-Ban Aviator, den klassiska pilotbågen i droppform med distinkta metallbågar som ständigt är aktuell, Ray-Ban Clubmaster, en stilsäker och ikonisk klassiker samt Ray-Ban Meta smart glasses, ett par bågar som kombinerar ikonisk design med den senaste tekniken.

Hitta dina Ray-Ban-solglasögon för män hos Synoptik!

Sportsolglasögon för herrar

Lever du ett aktivt liv ute i skog och natur? Vi har sportsolglasögon för just din aktivitet. Utöver att du ser bättre i skidbacken eller ute till havs skyddar du även dina ögon mot solens reflektioner och UV-strålar med sportsolglasögon från Synoptik. Vi har sportglasögon från Oakley och Under Armour i olika färger och former som passar just din aktivitet.

Köp solglasögon för herrar online hos Synoptik

Besök din närmaste Synoptikbutik eller köp dina herrsolglasögon online.