Giorgio Armani

Giorgio Armani är ett välkänt varumärke hos modeentusiaster världen över och har genom åren lyckas tilltala en bred publik med sina eleganta stilar.

Emporio Armani och Armani Exchange tilltalar den något yngre målgruppen medan märket som bär samma namn som dess grundare, Giorgio Armani, riktar sig mot en något äldre målgrupp.

Glasögon och solglasögon från Giorgio Armani ger dig en unik möjlighet att uttrycka dig elegant och deras kollektioner består av bågar i tidlös stil som passar för dig som vill vara i linje med rådande glasögontrender.

Giorgio Armani för dam och herr

Giorgio Armanis vurm och öga för design ledde till att han år 2001 blev utnämnd till den mest framgångsrika italienska designern.

Det som får bågarna från Giorgio Armani att sticka ut är bland annat de rena och enkla linjerna, de tidlösa formerna och den övergripande klassiska stilen. Bågarna finns i neutrala färger som svart och brunt samt på senare tid även i de populära sköldpaddsmönstren.

Giorgio Armanis glasögon finns i såväl herr- som dammodell och de har gemensamt att de utstrålar auktoritet och italiensk klass genom det gedigna hantverket som ligger bakom tillverkningen.

Hitta dina bågar från Giorgio Armani hos Synoptik

Hos oss på Synoptik har vi både solglasögon och glasögon från Giorgio Armani.

Gillar du en klassisk och tidlös stil är Giorgio Armani för dig! Boka tid redan idag.