Gucci solglasögon

30 Resultat
Relevans

Gucci - lyxiga solglasögon

Sedan Guccio Gucci, grundaren av Gucci, öppnade sin första butik i Florens 1921 har Gucci varit en ledande aktör i modevärlden. Den kvalitets- och modemedvetna konsumenten har med Guccis produkter kunnat uttrycka sig med det senaste modet. Inte minst gäller detta för solglasögon.

Italienskt hantverk, en unik känsla för detaljer och högkvalitativa produkter är utmärkande för varumärket.

Gucci GG1070S

Gucci har gått i bräschen för mode och lyx i flera decennier, vilket inte minst speglar sig i den här stilsäkra modellen. En rektangulärformad och bekväm båge i acetat. Du kan välja bland både svarta bågar och orangefärgade sådana. Skyddar bra mot solen (UV-kategori 2)

Gucci solglasögon för dam och herr

Gucci solglasögon dam

I vårt sortiment hittar du trendiga och stilsäkra solglasögon från Gucci för kvinnor i olika former, färger och material. Vad sägs om exempelvis rektangulära bågar? Eller varför inte i den klassiska cat eye-modellen? Spana in våra damglasögon här.

Gucci solglasögon herr

Vill du uppdatera din glasögongarderob med ett par solglasögon i stilsäker design? I vårt sortiment hittar du bland annat solglasögon från Gucci till män. Här hittar du bågar i olika former, färger och material. Vi har även ett brett utbud av solglasögon från Gucci som passar såväl dam som herr och ligger under kategorin unisex.

Köp solglasögon från Gucci

Har du hittat ett par som passar din stil och dina preferenser? Då kan du enkelt prova Gucci-solglasögonen på vår sajt via vår Virtual Try-On-funktion som ger dig en uppfattning om hur de kommer att passa just dig och ditt ansikte.

Klicka in på solglasögonen som intresserar dig och klicka vidare på ikonen med solglasögon och texten ”Prova”. Du kan även givetvis ta dig till en av våra Synoptikbutiker för att prova solglasögon från Gucci.

Jag vill hitta min närmsta Synoptikbutik

Behöver du styrka i dina solglasögon? Boka tid för synundersökning

Om du skulle behöva styrka i dina solglasögon kan du enkelt boka tid hos oss för en synundersökning. Våra optiker mäter dina exakta styrkor och gör det möjligt för dig att se klart och tydligt i solen. Vi undersöker dig för eventuella tecken på grå starr och glaukom.

Jag vill boka synundersökning