Fri frakt över 1000 kr
Leverans till närmsta ombud
Fri retur i butik

Oakley solglasögon

19 Resultat
Relevans

Solglasögon från Oakley – kvalitet till din aktiva livsstil

Oakley har under decennier gjort sig populära världen över för sina sportglasögon. De erbjuder ett sortiment av solglasögon som passar såväl i den lugna som aktiva vardagen, utan att tumma på modeaspekten.

Ända sedan bildandet av varumärket Oakley år 1975 har de gjort sig kända för hög kvalitet, innovativ design och ergonomisk komfort. Deras solglasögon är kvalitetstestade under extrema förhållanden och klarar därför tuffa förhållanden och solens starka strålar. Deras innovativa anda speglas i att Oakley har över 600 patent.

Solglasögon från Oakley hos Synoptik

På senare tid har Oakley vidareutvecklat designen på de sportvänliga solglasögonen vilket gör att Oakley är valet för dig om du vill sticka ut med ett par avantgardistiska solglasögon.

I vårt sortiment hittar du solglasögon från Oakley i flera olika former och färger, så oavsett vilket behov du har av dina glasögon kan du hitta ett par Oakley-solglasögon som passar din livsstil.

Med de rätta glasen i dina solglasögon kan du uppleva optimal synkomfort.

Oakley-solglasögon för alla

I vårt sortiment hittar du solglasögon från Oakley i såväl dam- som herr- samt unisexmodell. Oavsett vilken modell du väljer passar Oakleys design in i rådande glasögontrender. Du hittar bland annat färgglada solglasögon med exempelvis rött eller rosa glas med bågar i blått eller svart. Oavsett om du står i skidbacken eller vandrar längs stadens gator får du högkvalitativa solglasögon som sticker ut i mängden.

Glasögon från Oakley

Är du intresserad av ett par glasögon från Oakley? I vårt sortiment hittar du utöver solglasögon även glasögon från Oakley. Här har vi ett brett utbud för dig som genom dina bågar vill uttrycka din individualitet på ett tidlöst sätt. Varför inte passa på at komplettera ett par solglasögon med ett par glasögon? Låt Oakley pryda din glasögongarderob.

Prova solglasögon från Oakley online eller i butik

Besök din lokala Synoptikbutik och få hjälp av en av våra glasögonstylister eller testa dina solglasögon online via vår virtuella prova-på-funktion.