Pilgrim

Pilgrim - smycka dig med dina glasögon

Pilgrim glasögon är dansk design. Pilgrims vision är att skapa handgjorda smycken och accessoarer som visar kvinnans skönhet och lyfter fram hennes personlighet och originalitet.

Med Pilgrim är det lätt att hitta ditt personliga uttryck i glasögonen du bär. Genom att pryda dig med Pilgrims samling blir glasögonen en förlängning av din egen personlighet.

Vacker dansk design

Pilgrims resa började 1983, då Annemette Markvad och Thomas Adamsen tillverkade och sålde unika smycken på olika festivaler. Det danska varumärket bygger på visionen att skapa vackra smycken och har värderingar som respekt, ansvar och förtroende i fokus.

Det familjeägda företaget designer smycken, vilket framgår av deras glasögonkollektion. Här hittar du ett stort urval av vackra glasögon med samma fina och feminina detaljer som kännetecknar Pilgrims smycken. Dessutom produceras Pilgrim-glasögon, precis som smyckena, i bra och rena material.

Glasögon från Pilgrim är perfekta för dig som vill ha ett par unika glasögon som betonar din naturliga skönhet. De är glasögon som fortfarande lockar uppmärksamhet med dess färger och äkta kristaller och pärlor på bågarna.

Det börjar med en synundersökning

Titta förbi din lokala Synoptikbutik och utforska vårt stora urval av Pilgrim-glasögon. Du kan också boka en tid för en synundersökning. Våra auktoriserade optiker mäter dina exakta styrkor och ser till att du har goda förutsättningar att uppleva en synlig skillnad.

När du har mätt dina exakta styrkor hjälper våra utbildade glasögonstylister dig att hitta de Pilgrim-glasögon som passar dig bäst. Bland annat ser vi på dina färger, din ansiktsform och stil när vi ger dig expertråd. Vi använder också vår omfattande kunskap om säsongens trender.

BOKA TID