Oakley

Oakleys designsolglasögon och glasögon är skapade för en aktiv livsstil – och är känt för att vara det bästa för bland annat skidsport, golf och cykling. Varumärket startade 1975 i ett garage i Kalifornien och har sedan dess utmärkt sig med en design som både är cool och innovativ samt framtagna för maximal prestanda.

Testat av elitidrottare

Oakley har specialiserat sig på innovativa glasögon till dig som har en aktiv livsstil. Såväl funktionalitet, teknologi och material lever upp till de höga kraven som ställs av elitidrottare. De har nämligen testat glasögonen inom just deras sport. Alla glasögon- och solglasögonmodeller är dessutom testade under extrema väderförhållanden för att säkerställa att du får skarp syn i alla situationer.

Hitta nyheter från Oakley hos Synoptik

Oakley’s nyhet BXTR är sportglasögon med modern design inspirerad av varumärkets allra första glasögon i genren. Här kombineras Oakleys arv med modern design för att lyfta individualiteten. Sportglasögonen kommer med en särskild glasteknologi som framhäver färg och kontrast för ett tydligare detaljseende. Utforska Oakley BXTR hos oss på Synoptik!  

 

Se glasögon från Oakley

Se solglasögon från Oakley

Utvecklat i samarbete med ledande idrottare

Med sina glasögon och solglasögon vill Oakley säkerställa att inga utomhusaktiviteter är ett hinder för dig och din syn. Mot bakgrund av det blir alla modeller utvecklade i tätt samarbete med idrottare som känner till behoven som glasögon och solglasögon ska täcka. Och det gör de. Med råge.

Hitta ett stort utbud av Oakley hos Synoptik

I din lokala Synoptikbutik hittar du ett omfattande urval av glasögon och solglasögon från populära Oakley.

Besök en av våra Synoptikbutiker för att få hjälp av våra diplomerade glasögonstylister för att hitta paret som passar just dig. Eller prova glasögonen via vår virtuella prova-på-funktion. Allt du behöver göra är att klicka in på valda glasögon och klicka på glasögonikonen.

Behöver du styrka i dina glas? Boka enkelt vår synundersökning med styrkekontroll och ögonhälsoundersökning som utöver en vanlig synundersökning även innehåller ögonbottenfotografering, synfältsmätning och tryckmätning.

Boka synundersökning

Hitta närmaste Synoptikbutik