Ralph Lauren

Ralph Lauren har sedan den första kollektionen lanserades 1967 varit synonymt med lyx och kvalitet. Det amerikanska designermärket har älskats av modemedvetna världen över i flera decennier. Glasögonen har allt du behöver för att uttrycka din personliga stil med elegans. Med spännande modeller i acetat och nya signaturelement fortsätter Ralph Lauren leverera i sin tidlösa stil. Företaget blev snabbt synonymt med att sätta standarden för nytt mode.

Ursprungligen designade Ralph Lauren slipsar för män, men snabbt utökades målgruppen och fler produkter hittade sin väg till designerbutiker: Piké t-shirts, byxor, jeans, shorts, parfymer och inte minst glasögon.

 

Se utbud

Hitta butik

 

Ralph Lauren hos Synoptik

I vårt sortiment hittar du glasögon från Ralph Lauren som passar alla tänkbara stilar. Vårt utbud bjuder bland annat på dammodeller i sköldpaddsfärgade bågar, svarta bågar och lila bågar. Vi har även olika bågformer och material för att passa just dina preferenser.

Hittar du några bågar som faller dig i smaken? Boka tid för synundersökning här.

Polo Ralph Lauren

Ralph Lauren har sedan sin etablering även lanserat Polo Ralph Lauren – ett tidlöst varumärke som symboliserar en modern amerikansk livsstil; lätt, energiskt, ungt och coolt. Polo Ralph Lauren är en fortsättning på Ralph Laurens stilfulla och tidlösa dna, som har gjort varumärket till en mastodont i modebranschen.

Nya RL Stacked Logo

Under 2023 har Ralph Lauren presenterat en ny kollektion med modeller i bland annat acetat som ger dig en härlig komfort i vardagen. Den nya kollektionen innehåller också nya designelement. Ralph Lauren har presenterat en ny RL Stacked Logo som en hyllning till varumärkets ikoniska historia.