Tom Ford

29 Resultat
Relevans

Tom Ford solglasögon - en trendig stilikon!

Tom Ford är för dig som är intresserad av "highfashion-mode" och som värdesätter kvalitet och design med unika och exklusiva glasögon. Varumärket är trendsättare och det syns tydligt i utformningen av glasögon där vi ser inslag av eleganta och lyxiga detaljer.

Den amerikanska modedesignern och filmregissören Tom Ford introducerade sitt varumärke 2006 efter att ha arbetat som Creative Director på Gucci respektive Saint Laurent. Hans uppdrag var tydligt - han ville skapa det första riktiga lyxmärket för high-fashion på 2000-talet. Inte bara inom accessoarer, dam- och herrkläder och kosmetika, utan även solglasögon och glasögon. Något som han verkligen lyckades med. Tom Ford själv har alltid ett avgörande finger med i processen när han designar solglasögon. Han kommer med inspiration, bedömer och godkänner varje stil, för att skapa en kollektion som utstrålar lyx, glamour och exklusivitet på ett naturligt sätt.

Vill du ha solglasögon från Tom Ford i din styrka? Inga problem. Våra glasögonstylister och optiker hjälper dig att hitta solglasögon som passar just dig. Besök din närmsta butik eller boka en tid. Välkommen!

Boka tid