Solglasögon i din styrka

Solglasögon är en självklar accessoar under framförallt våren och sommaren men passar lika bra under soliga vinterdagar. Våra solglasögon håller alltid hög kvalitet och har självklart de skydd som du behöver för dina ögon.

Slipade solglasögon innebär att du får solglasögonen i din egen styrka. De slipade solglasen kan sättas i en vanlig båge eller i ett par solglasögonbågar, allt efter din smak.

Om du bär glasögon i vanliga fall är solglasögon i din styrka nödvändigt för att säkerställa en skarp syn i solen. Synoptik erbjuder solglasögon i din styrka, som samtidigt skyddar dina ögon från solens skadliga strålar. Alla slipade solglasögon hos Synoptik har skydd mot UV-strålar.

 

Se bra och kör säkert i solen
Vanligtvis är det härligt att kunna spendera mycket tid utomhus och i solen. Solglasögon i din styrka ser till att du även har skarp syn hela tiden. Detta är extra viktigt i trafiken där solglasögon i din styrka ökar säkerheten avsevärt eftersom risken att bli bländad minskar.

 

100% UV-skydd 
Dina ögon och den känsliga huden runt ögonen är särskilt utsatta för solens skadliga strålar. Därför är ett par bra solglasögon viktigt - i sommarsolen och vid andra aktiviteter utomhus. Alla solglasögon hos Synoptik har 100% UV-skydd.

 

Brett utbud av solglasögon
Även om du behöver solglasögon med styrka så har du samma valmöjligheter som alla andra och kan ta del av Synoptiks breda utbud av solglasögon.
Hos Synoptik hittar du säsongens alla bågar från många kända varumärken. Se vårt sortiment här.
Se även mer om solglasögon och färgade glas.

 

Hitta de bästa solglasögonen för dina behov
Välkommen in till din närmsta Synoptikbutik och upptäck vårt breda utbud av solglasögon.
Våra utbildade glasögonstylister hjälper dig gärna hitta de solglasögon som passar just dig och dina behov bäst. 

Boka tid