Linser All-Inclusive™ – Ett smartare sätt att ha linser

______________________________

Linser All-Inclusive™ är perfekt för dig som vill få dina linser levererade direkt hem i brevlådan och för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker. Detta och mycket mer får du med Linser All-Inclusive™.

Boka synundersökning

Boka synundersökning

Flexibelt linsabonnemang

____________________

Bestäm själv hur ofta du vill använda linser

Linserna levereras varannan eller var tredje månad om du är heltidsanvändare, beroende på vilka linser du använder, och mer sällan om du endast använder linser någon gång per vecka. Du som använder endagslinser väljer själv hur många dagars användande per vecka du vill ha linser för; en till sju dagar. För att vara säker på att du alltid har linser när du behöver dem kommer en ny leverans i god tid innan dina tidigare levererade linser tar slut.

Pausa eller ändra antal dagar när du vill

Du som använder endagslinser kan alltid ändra ditt abonnemang så att det innefattar fler eller färre dagars användning per vecka. Oavsett om du prenumererar på månadslinser eller endagslinser går det att pausa i upp till 6 månader. Vänd dig till någon av våra butiker så hjälper de dig.

Alla optikerbesök ingår

Vi rekommenderar dig att göra en synundersökningar regelbundet för att säkra rätt styrka på dina linser och för att eventuella problem ska upptäckas i tid. Vi hjälper dig också att ta del av den senaste utvecklingen av kontaktlinser och produktnyheter. Som Linser All-Inclusive kund ingår alla synundersökningar och även alla extra kontroller vid behov.

Ändra styrka eller linstyp när du vill

Du kan självklart även ändra styrka eller linstyp när så behövs. Att testa nya linser är gratis och om du vill byta lins betalar du endast för den senaste leveransen av de gamla linserna, sedan ställs betalningen om till den nya linsen. Om du lämnar tillbaka obrutna förpackningar av din tidigare lins behöver du inte betala för dem.

Välj själv betalningsalternativ

Betalning sker via autogiro, e-faktura eller pappersfaktura och du bestämmer själv om du vill betala månadsvis eller för en annan period mellan 1-12 eller 18 månader.

Obunden prenumeration

Prenumerationen är obunden, vilket innebär att du kan säga upp den när du vill. Du betalar endast för senaste leveransen. Obruten förpackning kan du alltid återlämna och få pengarna tillbaka. Om du väljer att starta din prenumeration i samband med ett erbjudande, som ger solglasögon eller glasögon på köpet, gäller dock som regel 12 månaders bindningstid.

Ett par glasögon per år

Ibland behöver ögonen vila från linser och då är det bra att ha ett par glasögon till hands. Som linsprenumerant hos Synoptik får du ett par glasögon per år (värde 1.098 kr kr).

Erbjudanden och rabatter på glasögon, solglasögon och linsvätska

Som linsprenumerant har du alltid 25% rabatt på alla glasögon och solglasögon samt 50% på alla linsvätskor från iWear. Du får dessutom andra erbjudanden under året, som endast gäller dig som linsprenumerant. 

Är du nyfiken på att höra mer om Linser-All-Inclusive eller vill du kanske teckna en prenumeration? Boka då en tid för synundersökning hos en av våra legitimerade optiker så hjälper vi dig att komma igång.

Priser endagslinser

____________________

Priser månadsliner

____________________

Linser All-Inclusive™ – enkelt och smidigt linsabonnemang

Vi på Synoptik erbjuder dig som linsbärare en enkel och smidig lösning i vardagen med Linser All-Inclusive™. Teckna Linser All-Inclusive™ redan idag och få fördelar som kostnadsfria synundersökningar vid behov, kostnadsfria reservlinser och inte minst hemleverans av dina kontaktlinser direkt hem till brevlådan. Vill du kombinera linser med glasögon? Då har vi en lösning för dig i form av Synoptik All-Inclusive™. Här kombinerar du glasögon med solglasögon eller linser utefter dina unika behov.

Linser hos Synoptik
I vårt gedigna sortiment hittar du massor av välkända varumärken så som Precision1, Proclear och Dailies. Vi har självklart såväl månadslinser som endagslinser och även olika typer av linser som exempelvis progressiva linser och linser för dig med astigmatism.

Hitta dina favoritlinser idag hos Synoptik!

Boka tid för synundersökning hos Synoptik
Vår synundersökning med styrkekontroll och ögonhälsoundersökning inkluderar, utöver en vanlig synundersökning, även ögonbottenfotografering, synfältsmätning och tryckmätning. Vilket gör att vi kan hitta eventuella tidiga tecken på vanliga ögonsjukdomar. Efter din synundersökning får du din personliga Ögonhälsojournal med resultatet från synundersökningen och information kring din ögonhälsa och syn. Välkommen att boka tid för synundersökning hos Synoptik.

Fullständiga villkor

Boka en synundersökning nära dig

Skriv 2 eller flera bokstäver för resultat. När det finns resultat, använd upp och nedåtpil pil för att välja. För användare med touch skärm, kan du antingen trycka direkt eller använda swipe-funktionenInga resultat hittades. Använd nedåtpil för att dela din nuvarande plats.