Linser All-Inclusive™ - det flexibla linsabonnemanget

Hos Synoptik kan du abonnera på Linser All-Inclusive vilket är perfekt för dig som vill få linserna levererade direkt hem i brevlådan och för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker - samtidigt som du får en lång rad med andra fördelar.

Just nu bjuder vi på linsundersökningen, värde upp till 798 kr, när du tecknar abonnemang på linser från 98 kr/mån. Erbjudandet gäller t.o.m. 31 december 2022 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej företagsavtal.

 

Det här ingår i Linser-All-Inclusive™:

Du betalar

Värde/år

Fraktfritt direkt hem i brevlåda

Alla synundersökningar 

Ett par glasögon per år

Extra linskontroller vid behov

Kostnadsfria reservlinser

Flexibilitet - möjlighet att göra ändringar när du vill

Möjlighet att pausa prenumerationen

Kostnadsfri styrkejustering 

25% rabatt på glasögon och solglasögon

50% på alla linsvätskor 

0 kr

0 kr

0 kr

0 kr

0 kr

200 KR

598 KR

1.098 KR

598 KR

100 KR

Läs mer om våra priser på Linser All-Inclusive eller boka tid för synundersökning för att komma igång med vår prenumeration på linser


Boka tid 

Flexibelt linsabonnemang


Bestäm själv hur ofta du vill använda linser
Linserna levereras varannan eller var tredje månad om du är heltidsanvändare, beroende på vilka linser du använder, och mer sällan om du endast använder linser någon gång per vecka. Du som använder endagslinser väljer själv hur många dagars användande per vecka du vill ha linser för; en till sju dagar. För att vara säker på att du alltid har linser när du behöver dem kommer en ny leverans i god tid innan dina tidigare levererade linser tar slut.

Pausa eller ändra antal dagar när du vill
Du som använder endagslinser kan alltid ändra ditt abonnemang så att det innefattar fler eller färre dagars användning per vecka. Oavsett om du prenumererar på månadslinser eller endagslinser går det att pausa i upp till 6 månader. Vänd dig till någon av våra butiker så hjälper de dig.

Alla optikerbesök ingår
Vi rekommenderar dig att göra en synundersökningar regelbundet för att säkra rätt styrka på dina linser och för att eventuella problem ska upptäckas i tid. Vi hjälper dig också att ta del av den senaste utvecklingen av kontaktlinser och produktnyheter. Som Linser All-Inclusive kund ingår alla synundersökningar och även alla extra kontroller vid behov. 

Ändra styrka eller linstyp när du vill
Du kan självklart även ändra styrka eller linstyp när så behövs. Att testa nya linser är gratis och om du vill byta lins betalar du endast för den senaste leveransen av de gamla linserna, sedan ställs betalningen om till den nya linsen. Om du lämnar tillbaka obrutna förpackningar av din tidigare lins behöver du inte betala för dem.

Välj själv betalningsalternativ
Betalning sker via autogiro, e-faktura eller pappersfaktura och du bestämmer själv om du vill betala månadsvis eller för en annan period mellan 1-12 eller 18 månader.

Obunden prenumeration
Prenumerationen är obunden, vilket innebär att du kan säga upp den när du vill. Du betalar endast för senaste leveransen. Obruten förpackning kan du alltid återlämna och få pengarna tillbaka. Om du väljer att starta din prenumeration i samband med ett erbjudande, som ger solglasögon eller glasögon på köpet, gäller dock som regel 12 månaders bindningstid.

Ett par glasögon per år
Ibland behöver ögonen vila från linser och då är det bra att ha ett par glasögon till hands. Som linsprenumerant hos Synoptik får du ett par glasögon per år (värde 1.098 kr kr).

Erbjudanden och rabatter på glasögon, solglasögon och linsvätska
Som linsprenumerant har du alltid 25% rabatt på alla glasögon och solglasögon samt 50% på alla linsvätskor. Du får dessutom andra erbjudanden under året, som endast gäller dig som linsprenumerant.

Är du nyfiken på att höra mer om Linser-All-Inclusive eller kanske vill du teckna en prenumeration? Boka då en tid för synundersökning hos en av våra legitimerade optiker så hjälper vi dig att komma igång. 

Boka tid