Versace glasögon

11 Resultat
Relevans

Versace glasögon

Versace – italiensk modeikon 

Versace grundades 1978 och är idag ett av världens mest kända och populära varumärke. Inte minst när det kommer till glasögon. Synonymt med italiensk lyx och glamour har Gianni Versace sedan grundandet revolutionerat modeindustrin. Som ett av de internationellt ledande modehusen designar, producerar och distribuerar Versace mode- och livsstilprodukter som sträcker sig från haute couture och prêt à porter till smycken, parfymer och glasögon. Samtliga med den distinkta och, för Versace, karaktäristiska Medusa som pryder logotypen.  

Glasögon från Versace för dam och herr 

I vårt sortiment hittar du glasögon i dam och herr-modell som alla bär den distinkta Versace-touchen av att vara kraftfulla, provokativa och glamorösa. Hitta glasögonen som passar just dig och sätt guldkant på vardagen med äkta italiensk modekonst.  

Testa Versace-bågarna online 

Har du hittat ett par Versace-bågar som faller dig i smaken? Då kan du enkelt prova glasögonen online via vår Virtual Try-On-funktion som ger dig en uppfattning om hur de kommer att passa just dig och ditt ansikte. Klicka in på den specifika produkten via din mobil som intresserar dig och klicka på ikonen med glasögon och texten ”Prova”. Du kan även givetvis ta dig till en av våra Synoptikbutiker och få hjälp av våra diplomerade glasögonstylister.  

Boka synundersökning 

Har du hittat de glasögon du söker? Boka tid för synundersökning så att vi kan fastställa dina behov. Med vår synundersökning Syna Ögat™ ingår, utöver en vanlig synundersökning, även ögonbottenfotografering, synfältsmätning och tryckmätning. Det gör att våra legitimerade optiker har större chans att upptäcka tidiga tecken på ögonsjukdomar, bland annat glaukom (grön starr) och andra avvikelser.