Prada

Prada grundades I Milano 1913 när Mario Prada öppnade en lyxig butik som sålde högkvalitativa läderprodukter som kom att bli populära bland europeiska aristokratin. På 70-talet tog Marios barnbarn Miuccia Prada över företaget. Hon lanserade sin första klädkollektion 1989 och sedan dess har varumärket Prada blivit ett av de ledande varumärkena på modehimlen. Sofistikerat hantverk, extremt modern vision av high fashion, teknologisk design och utforskning av kreativa detaljer är de fyra huvudsakliga egenskaperna för varumärket Prada.

Upplev Prada Symbole hos Synoptik

Nu kan du uppleva Pradas nya glasögon hos Synoptik. Med Prada Symbole Prada får du ett par glasögon som ger dig en sofistikerad elegans med iögonfallande former och unika detaljer.

Upplev Pradas nya bågar hos din lokala Synoptikbutik.

Glasögon från Prada

År 2003 tar Pradas designuniversum en ny vändning då de lanserar sin första glasögon- och solglasögonkollektion. Prada söker kontinuerligt efter utmaningar och att tänja på gränserna med sin höga produktkvalitet, nutida och lyxiga design av glasögon och solglasögon. Varumärket tilltalar det mogna segmentet och präglas av en innovativ anda, nyfikenhet och hantverkstraditioner som genomsyrar hela tillverkningsprocessen. Pradas glasögon är för dig som vill ta del av en tidlös och exklusiv look.

Prada glasögon dam

I vårt sortiment hittar du högkvalitativa och tidlösa glasögon från Prada i såväl dam- som herrmodell. Deras nya dammodeller Prada Symbole karaktäriseras av den perfekta blandningen av modern elegans och raffinerad design.

Prada glasögon herr

I vårt sortiment hittar du högkvalitativa och tidlösa glasögon från Prada i såväl dam- och herrmodell. Deras nya herrmodell Prada Symbole genomsyras av en grafisk profil med djärv attityd som smälter samman i en optimal symbios.

Glasögon från Prada hos Synoptik

Har du hittat ett par som passar din stil? Då kan du enkelt prova Prada-glasögonen på vår sajt via vår Virtual Try-On-funktion som ger dig en uppfattning om hur de kommer att passa just dig och ditt ansikte. Klicka in på glasögonen som intresserar dig och klicka vidare på ikonen med glasögon och texten ”Prova”.

Du kan även självklart besöka en av våra butiker och få hjälp av våra diplomerade glasögonstylister.