Michael Kors

Michael Kors solglasögon präglas av unika uttryck utrustade med extravaganta detaljer. De är perfekt för dig som vill uttrycka självsäkerhet, karisma och som samtidigt sätter stil-ribban högt.

Extravaganta solglasögon

Den New York-baserade modedesignern Michael Kors har gång på gång utmanat marknaden med banbrytande design – särskilt när det kommer till lyxiga accessoarer. Han använder ofta industriella element som nitar, kedjor och skruvar för att skapa kontraster till de glamorösa inslagen. I hans glasögonkreationer möts det råa och feminina i en perfekt kombination.

Se glasögon från Michael Kors

Se solglasögon från Michael Kors

Historien bakom Michael Kors

Historien bakom varumärket Michael Kors tar sin början på sitt eget enastående sätt. Efter att ha designat sin mammas brudklänning började han sälja sina designer från sina föräldrars garage som han döpte till ”The Iron Butterfly”. 2004 var startskottet för försäljningen av solglasögon som idag är populära världen över.

Michael Kors var redan från början ett märke som blev känt för att gå sin egen väg, och började tidigt att experimentera med olika formaten. Idag producerar Michael Kors unik design med en extravagans som ligger i framkant i modebranschen.

Uppdatera din solglasögon- och glasögongarderob med bågar från Michael Kors.

Boka synundersökning

Hitta närmaste Synoptikbutik