Prada glasögon

29 Resultat
Relevans
24%
Du har sett 24 av 29 produkter
Visa mer

Prada glasögon 

Prada – lyx och flärd 

Över ett sekel har passerat sedan Prada grundades 1913 i Milano. Sedan dess har modehuset positionerat sig som ett av de ledande varumärkena i världen. Pradas glasögon finns både i extravagant utförande med överdimensionerade bågar och även med en minimal design. Prada är för dig som vill gå bortom rådande trender.  

Glasögon från Prada för dam och herr 

I vårt sortiment hittar du Prada-glasögon i såväl dam- som herr-modeller. Prada-glasögon är för dig som vill vara cutting edge och utstråla en intellektuell och futuristisk look. Det är vågat men samtidigt minimalistiskt chickt.  

Prova Prada-bågarna online 

Har du hittat ett par Prada-glasögon som faller dig i smaken? Då kan du enkelt prova glasögonen online via vår Virtual Try-On-funktion som ger dig en uppfattning om hur de kommer att passa just dig och ditt ansikte. Klicka in på den specifika produkten via din mobil som intresserar dig och klicka på ikonen med glasögon och texten ”Prova”. Du kan även givetvis ta dig till en av våra Synoptikbutiker och få hjälp av våra diplomerade glasögonstylister.  

Boka synundersökning 

Har du hittat de glasögon du söker? Boka tid för synundersökning så att vi kan fastställa dina behov. Med vår synundersökning Syna Ögat™ ingår, utöver en vanlig synundersökning, även ögonbottenfotografering, synfältsmätning och tryckmätning. Det gör att våra legitimerade optiker har större chans att upptäcka tidiga tecken på ögonsjukdomar, bland annat glaukom (grön starr) och andra avvikelser.