Fri frakt över 1000 kr
Leverans till närmsta ombud
Fri retur i butik

Månadslinser

23 Resultat
Relevans

Månadslinser hos Synoptik

I vårt sortiment av linser hittar du bland annat högkvalitativa månadslinser från populära varumärken så som exempelvis Air Optix, Biofinity och Biomedics. Månadslinser passar dig som behöver använda linser ofta. Det är enkelt att sätta i en månadslins och det är perfekt för dig som känner att glasögon ibland kan vara i vägen.  Månadslinser passar alla och vi har flera olika typer av månadslinser beroende på vilket synfel du har: sfäriska, toriska/astigmatiska och progressiva.

Olika månadslinstyper hos Synoptik

Sfärsika linser hjälper dig korrigera synfel såsom närsynthet eller översynthet. I vårt sortiment hittar du sfäriska månadslinser från bland annat iWear, Air Optix och Biofinity. Har du astigmatism? I så fall har vi något som kallas toriska månadslinser som passar dig och som hjälper dig korrigera ditt brytningsfel. Vi har även progressiva månadslinser, även kallat multifokala linser, som hjälper dig som behöver korrigera synen på både nära och långt håll. Perfekt för dig som har progressiva glasögon. I vårt sortiment hittar du progressiva månadslinser från iWear och Air Optix.

Vilka är fördelarna med månadslinser?

Månadslinser är som namnet antyder en lins som du kan ha under en månad med förutsättning att du rengör linserna under natten. Månadslinserna är något tjockare än endagslinser och de är enklare att sätta i och se om den är rätt- eller felvänd. Månadslinser brukar rekommenderas till dig som vill/behöver använda linser ofta och då är det ofta även fördelaktigt med månadslinser ur ett ekonomiskt perspektiv. Det är även en fördel med månadslinser om du idrottar mycket.