Oakley glasögon

9 Resultat
Relevans

Glasögon från Oakley – kvalitet och innovation

Det Kalifornien-baserade varumärket Oakley kom med sina första bågar 1975 och har gjort sig känt för att utveckla och producera sportglasögon och solglasögon. Samtliga modeller präglas av hög kvalitet och passar dig som lever en aktiv vardag.

Med ett par glasögon från Oakley får du det du behöver för en aktiv livsstil. Glasögonen är testade i olika väderförhållanden och framtagna tillsammans med elitidrottare. Fokus ligger på tekniska detaljer och hög kvalitet, men de är såklart också i linje med modets aktuella glasögontrender.

Oakley-glasögon hos Synoptik

Glasögon från Oakley är det perfekta valet för dig som vill använda dina glasögon för att uttrycka din individualitet på ett tidlöst sätt.

I vårt sortiment hittar främst bågar för herrar i kvadratisk/rektangulär form, men vi har även runda bågar för den som föredrar det. Glasögonen i vårt sortiment är oftast i grått eller svart och passar därmed vilken look som helst, oavsett om du använder fina glasögon på jobbet eller på fritiden. De här glasögonen passar för alla tillfällen. Samtliga bågar kommer även med deras karaktäristiska ovala ”O” på skalmens yttersida.

Prova dina Oakley-glasögon i butik eller online

Oakley är ett varumärke som gjort sig ett namn världen över, inte bara hos de med aktiv livsstil utan även hos de modemedvetna. Är du på jakt efter ett par Oakley-bågar hittar du ett brett utbud hos oss på Synoptik.

Välkommen in till våra butiker för att ta del av vårt sortiment och ta hjälp av våra glasögonstylister om du har funderingar kring passformen. Du kan även enkelt och smidigt testa glasögonen online via vår virtuella prova-på-funktion som du når när du är inne på sidan för valt par glasögon.

Oakley i ditt glasögonabonnemang

Som Synoptik All-Inclusive™-kund kan du som glasögonabonnent välja minst två par glasögon och komplettera dessa med ett par solglasögon eller linser till ett fast pris. Ett perfekt tillfälle att kunna alternera mellan ett par glasögon från Oakley och ett par solglasögon från Oakley. Gillar du den aktiva livsstilen är Oakley något för dig.