Saint Laurent solglasögon

15 Resultat
Relevans

Saint Laurent - lyxiga solglasögon

Saint Laurent, som grundades av Yves Saint-Laurent 1961, har sedan mitten av 1960-talet varit ledande inom lyxmode och har producerat flertalet ikoniska solglasögon som burits av de allra största stilikonerna. Genom introduktionen av konceptet lyxig prêt-à-porter, med kollektionen "Saint Laurent Rive Gauche", tog man ett viktigt steg i moderniseringen av mode.

Saint Laurens solglasögon andas design, själ och historia. Kollektionerna kombinerar exklusivitet, extravagans, elegans och finess.

Saint Laurent YSL 276

Här har du ett par stilsäkra solglasögon i svart cat eye-modell med den klassiska YSL-loggan på sidan. Acetatbågen är både lätt och bekväm samt kan förses med receptglas om så önskas. Med Saint Laurent YSL 276 skyddar du ögonen bra mot solen (UV-kategori 3).

Saint Laurent SL 422

Är du ute efter ett par solglasögon med lyxigare känsla? Då kan vi tipsa om Saint Laurent SL422 ett par stiliga, guldfärgade bågar. Här har du ett par hållbara solglasögon med bekväma metallbågar, brunfärgade glas som ger bättre djupseende och kontrast.

Saint Laurent - solglasögon för dam och herr

Saint Laurent solglasögon dam

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av solglasögon från Saint Laurent. Letar du efter solglasögon i dammodell? Här hittar du lyxiga solglasögon i olika modeller, färger och material.

Saint Laurent solglasögon herr

Vi har Saint Lauren-solglasögon för alla — både kvinnor och män. Dessa hittar du under kategorin unisex. Är du ute efter ett par herrsolglasögon hitta du dessa under kategorin man.

Köp solglasögon från Saint Laurent

Har du hittat ett par som passar din stil och dina preferenser? Då kan du enkelt prova Saint Laurent-solglasögonen på vår sajt via vår Virtual Try-On-funktion som ger dig en uppfattning om hur de kommer att passa just dig och ditt ansikte.

Klicka in på produktsidan som intresserar dig och klicka vidare på ikonen med solglasögon och texten ”Prova”. Du kan även givetvis ta dig till en av våra Synoptikbutiker för att prova solglasögon från Saint Laurent.

Jag vill hitta min närmsta Synoptikbutik

Behöver du styrka i dina solglasögon? Boka tid för synundersökning

Om du behöver styrka i dina solglasögon behöver du boka tid hos oss för synundersökning. Våra legitimerade och erfarna optiker i någon av våra 140+ butiker mäter dina exakta styrkor och gör det möjligt för dig att se tydligt i solen. Vi använder också vår stora expertis på din syn för att undersöka dig för eventuella tecken på grå starr och glaukom.

Jag vill boka synundersökning