Fri frakt över 1000 kr
Leverans till närmsta ombud
Fri retur i butik

Precision1 linser - Köp online

2 Resultat
Relevans

Linser –  Precision 1

Precision 1-linser är en av våra bästsäljande kontaktlinser. De här linserna är kända för sin goda komfort och sitt höga syregenomsläpp vilket ger dig en skarpare syn, såväl morgon som kväll.

Här ser du vårt utbud av Precision 1 som du kan få som endagslinser. Vi har både sfäriska linser och toriska för dig med astigmatism. Precision1-linser är ett perfekt linsalternativ för dig som vill ha en aktiv vardag med hög komfort för dina ögon.

Precision 1 – aktiv vardag utan begränsningar

Här har du en kontaktlins som du enkelt hanterar dagligen som ger dig förutsättningarna att leva din vardag som du vill, utan hinder. Precision 1 kommer med flera fördelar bland annat dess höga formbarhet, höga syregenomsläpp, hög fuktighetshalt samt att de ger UV-skydd.

Kontaktlinser för astigmatism

Precision 1 har även kontaktlinser för dig med astigmatism. Den typen av linser kallas toriska linser och är till skillnad från sfäriska linser börja i olika vinklar för att på så sätt korrigera ditt synfel.

Intressered av Precision 1-linser?

Boka enkelt för synundersökning tid hos din närmsta synoptikbutik.

Frihet med vårt linsabonnemang

Visste du att vi har ett flexibelt linsabonnemang? Med Linser All-Inclusive™ får du hem dina linser direkt till dörren, årskontroll utan extra kostnad och mycket, mycket mer. Perfekt för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker.