Svarta solglasögon

282 Resultat
Relevans
24%
Du har sett 24 av 282 produkter
Visa mer


Svarta solglasögon hos Synoptik – En tidlös klassiker för alla

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av svarta solglasögon till såväl barn som vuxna från några av världens mest populära varumärken.

Svarta solglasögon ger dig en stil som aldrig går ur tiden – en stilsäker accessoar som kompletterar din stil på ett diskret men bestämt sätt. 

Svarta solglaögon i olika former 

Våra svarta solglasögon finns i olika former och material, allt för att kunna passa dig och dina preferenser. Du hittar svarta solglasögon i den klassiska pilotmodellen, i fyrkantigt utförande, runda bågar samt i cat-eye-modellen. Osäker på vilka bågar som passar just dig? Besök gärna en av våra butiker där våra diplomerade glasögonstylister hjälper dig att hitta rätt bågar för just dig.

Svarta solglasögon för dam och herr

I vårt sortiment hittar du svarta solglasögon för både damer och herrar. Oavsett om du är ute efter solglasögon för en aktiv livsstil eller som en modeaccessoar har vi alternativen som möter dina behov.

Kvalitetsmärken i vårt sortiment

I vårt sortiment hittar du solglasögon från några av världens mest exklusiva och populära varumärken. Du hittar bland annat ett brett utbud av svarta solglasögon från Ray-Ban, Saint Laurent, Prada, Gucci, Versace och många fler. Här hittar du en blandning av klassiska kvalitetsbågar och framtidens trendsättare. 

Solglasögon som skydd

Alla våra solglasögon är CE-märkta vilket innebär ett fullgott skydd mot solens strålar. På så sätt kan du med våra svarta solglasögon säkerställa din stil samtidigt som du skyddar dina ögon. 

Hitta dina svarta solglasögon hos Synoptik

Upptäck vårt breda sortiment av svarta glasögon idag och hitta ditt nya favoritpar som kombinerar stil och solskydd. Välkommen till Synoptik!