Prova linser med trygghetsgaranti

Vi förstår att man kan känna en viss osäkerhet inför att börja med linser och därför erbjuder vi dig som inte provat linser tidigare att testa linser under 10 dagar med Synoptiks trygghetsgaranti. 

För att prova linser under 10 dagar bokar du enkelt en tid för synundersökning direkt här på sidan. När du träffar en av våra legitimerade optiker gör vi en undersökning av din syn och tar reda på vad du har för behov. Därefter provar du på att använda de linser vi rekommenderar för att på bästa sätt korrigera ditt synfel. Linserna är kostnadsfria. De flesta kan ha linser, men om du inte kan vänja dig vid att ha linser får du kostnaden för synundersökningen tillbaka (798 kr). 

Väljer du att fortsätta med linser kan du sedan bestämma om du vill hämta linserna i butik eller om du föredrar vårt bekväma abonnemang Linser All-Inclusive där allt du behöver som linsbärare redan är inkluderat. Om du väljer att teckna prenumeration på linser ingår synundersökningen, dvs du får kostnad för nytillpassning tillbaka.  
 

BOKA SYNUNDERSÖKNING

Synoptiks linsprenumeration- linser all-inclusive™ 

 
Hos Synoptik har du möjligheten att prenumerera på linser och få linserna levererade direkt hem. Perfekt för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker, samtidigt som du får bekvämligheten med hemleverans. 

Linser All-Inclusive innebär även andra fördelar för dig som linsbärare, bland annat ingår årlig synundersökning och kostnadsfria reservlinser. Självklart kan du välja en prenumeration på deltid 1 dag i veckan eller upp till 7 dagar i veckan. Läs mer om Linser All-Inclusive här.