Fri frakt över 1000 kr
Leverans till närmsta ombud
Fri retur i butik

Solglasögon för barn

10 Resultat
Sale

Solglasögon för barn hos Synoptik

Solglasögon är inte bara behagligt för ögonen, de är även viktiga ur ett ögonhälsoperspektiv. Hos oss på Synoptik kan du vara säker på att du ger ditt barn ett fullgott skydd mot solens reflektioner och skadliga UV-strålning då alla våra solglasögon för barn är CE-märkta.

Ett perfekt val när du ska till stranden med barnen eller bara är ute och njuter av vår- eller sommarsolen.

Barnsolglasögon från Ray-Ban

I vårt sortiment hittar du flera olika modeller från ett av världens mest populära solglasögonmärke: Ray-Ban Kids. Här hittar du solglasögon för barn i olika färger och former som alla återspeglar Ray-Bans ikoniska stil. Vi har bågar i plast, metall eller acetat i färger såsom guld, svart och transparent. Vi har även solglasögon med olika glasfärg som exempelvis blå eller rosa. Perfekt om man vill sätta extra färg på vardagen.

Solglasögon för barn – bra skydd mot solen

Det är särskilt viktigt att barn skyddar sina ögon mot solens skadliga UV-strålar då deras ögon inte är fullt färdigutvecklade, vilket gör de extra känsliga. Barns pupiller är dessutom större än vuxnas och de släpper därmed in mer solljus i ögonen. Utöver att välja solglasögon som är CE-märkta är det bra att välja solglasögon som sitter bra och som inte släpper in ljus underifrån, ovanifrån eller från sidorna.

Barnsolglasögon med styrka

Om ditt barn använder glasögon till vardags går det utmärkt att få sina solglasögon med barnets styrka i. Hos oss på Synoptik kan du boka en synundersökning för barn, boka en tid så hjälper våra legitimerade optiker er att välja rätt styrka.

Boka synundersökning