Fri frakt över 1000 kr
Leverans till närmsta ombud
Fri retur i butik

Glasögon för barn

62 Resultat
Relevans
24%
Du har sett 24 av 62 produkter
Visa mer

Glasögon för barn hos Synoptik

Ibland kan det vara svårt för barn att själva förstå att de håller på att utveckla ett synfel, därför är det viktigt att regelbundet undersöka din syn för att upptäcka eventuella förändringar.

Vi på Synoptik har ett utbud av barnglasögon som gör att ditt barn kan se bra och må bra.

Synoptiks barnglasögon

I vårt sortiment hittar du högkvalitativa glasögon för barn från välkända och populära varumärken som Ray-Ban, Björn Borg och Monkeyglasses.

Våra barnglasögon kommer i en mängd olika former och färger för att passa just ditt barn och dess personlighet och lekfulla stil.

När du köper glasögon till ditt/dina barn hos Synoptik ger du ditt barn en bra syn och samtidigt ett lekfullt och härligt uttryck med färgglada och hållbara bågar.

Synundersökning för barn i behov av glasögon

Behöver ditt barn glasögon? Boka tid för synundersökning i din närmsta Synoptikbutik så kommer våra legitimerade optiker ta hand om er. Vi genomför en genomgående synundersökning som utöver att justera styrkor även tittar på ditt barns ögonhälsa. Efter genomförd synundersökning fyller våra optiker i en personlig och unik ögonhälsojournal så att vi ska kunna hålla koll på ditt barns synutveckling genom hela livet.

Glasögonbidrag för barn i behov av glasögon

Sedan 1 mars 2016 gäller en lag som innebär att barn och unga mellan 8-19 år har rätt till bidrag från landstinget för glasögon eller kontaktlinser. Bidragets storlek och villkor varierar mellan olika landsting. På ditt landstings hemsida kan du läsa mer om glasögonbidraget där du bor.

Hitta tecken på synfel med magisk sagobok

Boken ’När fantasin försvann’ går att hämta kostnadsfritt i din butik och den hjälper dig att tillsammans med ditt barn upptäcka eventuella tecken på synfel. Boken innehåller roliga och underhållande ögonövningar med hjälp av exempelvis 3D-glasögon och trollstav. Dessutom lyfter boken nio tecken som kan varsla om någon form av synnedsättning och som föräldrar bör vara uppmärksamma på i barnets vardag.

Boka synundersökning