Dolce & Gabbana glasögon

8 Resultat
Relevans

Dolce & Gabbana glasögon 

Dolce & Gabbana – italiensk lyx 

Dolce & Gabbana grundades 1985 och har sedan dess positionerat sig i toppen av världen lyxvarumärken. De gör distinkta bågar i sensuella former för dig som uttrycker, eller vill uttrycka, självsäkerhet och gillar att synas. Dolce & Gabbana står för hantverk och tidlös elegans. Deras glasögon sticker ut för sin omisskännliga stil där detaljer, kvalitet och kreativitet står i fokus. Varje glasögonkollektion andas sensualitet och siciliansk historia.  

Glasögon från Dolce & Gabbana för dam och herr 

I vårt sortiment hittar du Dolce & Gabbana-glasögon i såväl dam- som herr-modeller. Det sicilianska arvet skiner igenom med passion, livslust och en attityd att njuta av livet. Hitta Dolce & Gabbana-glasögonen som passar just dig för en italiensk touch i vardagen.  

Prova Dolce & Gabbana-bågarna online 

Har du hittat ett par Dolce & Gabbana-glasögon som faller dig i smaken? Då kan du enkelt prova glasögonen online via vår Virtual Try-On-funktion som ger dig en uppfattning om hur de kommer att passa just dig och ditt ansikte. Klicka in på den specifika produkten via din mobil som intresserar dig och klicka på ikonen med glasögon och texten ”Prova”. Du kan även givetvis ta dig till en av våra Synoptikbutiker och få hjälp av våra diplomerade glasögonstylister.  

Boka synundersökning 

Har du hittat de glasögon du söker? Boka tid för synundersökning så att vi kan fastställa dina behov. Med vår synundersökning Syna Ögat™ ingår, utöver en vanlig synundersökning, även ögonbottenfotografering, synfältsmätning och tryckmätning. Det gör att våra legitimerade optiker har större chans att upptäcka tidiga tecken på ögonsjukdomar, bland annat glaukom (grön starr) och andra avvikelser.