Versace

Versace presenterade sin första kollektion 1978 och har sedan dess etablerat sig som en av modevärldens mest ikoniska och extravaganta designmärke.

En av anledningarna till framgången var, och är, varumärkets unika förmåga att producera glamorösa kollektioner som tilltar de stilmedvetna. Kollektionerna passar alla – oavsett ålder – och är kända för sin unika kvalitet och exklusiva detaljer.

Gianni Versace, mannen bakom Versace, utmärkte sig snabbt för att vara en detaljorienterad och innovativ designer som inte var rädd för att sticka ut med sina kreationer. Dessa drag speglas fortfarande i Versaces glasögon och solglasögon genom exempelvis guldinslag och tjusiga färger som utstrålar exklusivitet.

Solglasögon från Versace

I vårt sortiment hittar du flertalet tidlösa solglasögon från Versace. Vi har bågar i cat eye-stil, fyrkantiga bågar och pilotbågar. Solglasögon från Versace pryds bland annat av den grekiska nyckeln och självklart även den legendariska Medusa som pryder logotypen.

Glasögon från Versace

Likt allt från Versace präglas även deras glasögonkollektion av den perfekta symbiosen av provokation, kraftfullhet och glamour. I vårt sortiment hittar du glasögon i dam och herr-modell som andas italienskt hantverk och lyx. Hitta glasögonen som passar just dig och sätt guldkant på vardagen med äkta italiensk modekonst.

Upptäck Versace-nyheter hos Synoptik

Nu kan du uppleva nya moderiktiga glasögon från italienska Versace. Den italienska modejätten omtolkar många av de ikoniska modellerna som har gjort varumärket beundrat över hela världen.  

Låt dig inspireras av glasögonmodeller med detaljer hämtade från den grekiska mytologin och hitta din eleganta modell i ikonisk stil. Allt förankrat i Versaces dna.  

Finns i din lokala Synoptikbutik. Välkommen in!  

Testa Versace-bågarna online

Hittat ett par glasögon eller solglasögon från Versace som faller dig i smaken? Då kan du enkelt och smidigt prova bågarna via vår virtuella prova på-funktion. Du hittar den genom att klicka in på valda par och sedan glasögonikonen. Du är självklart även välkommen att besöka en av våra alla butiker och få hjälp av våra diplomerade glasögonstylister.

Boka tid för synundersökning redan idag.