Just nu: Upp till 40% på alla glas!
Läs mer

Glasögon för män

316 Resultat
Relevans
24%
Du har sett 24 av 316 produkter
Visa mer

Glasögon för herrar hos Synoptik

Upptäck vårt breda utbud av högkvalitativa, modemedvetna och stilrena glasögon för herrar. Här samlar vi det allra senaste från glasögonmodet från några av världens allra mest exklusiva varumärken. Vi har glasögon för alla, oavsett stil och preferens, oavsett om du gillar modernt, klassiskt eller modernt hittar du dina nya favoritglasögon hos Synoptik.

Hitta dina favoritbågar redan idag och boka tid för synundersökning med styrkekontroll och ögonhälsoundersökning. Våra glasögonstylister hjälper dig att hitta nya glasögon för män.

Glasögon för herrar i olika färger och former

Vi har ett brett utbud av herrglasögon i olika färger, former och i olika material. Oavsett vilken färg du vill sätta på din look har vi något för dig. Vi har glasögon i allt från svart till silver, grön och sköldpaddsfärgad. Vi har dessutom olika former utifrån dina preferenser och din ansiktsform, här kan du välja bland rektangulära glasögon, runda glasögon eller pilotglasögon. Du kan enkelt filtrera önskade egenskaper på din glasögon längst upp på den här sidan.

Märkesglasögon för herrar

I vårt sortiment hittar du några glasögon för herrar från några av världens mest exklusiva och populära modehus. Du hittar bland annat herrglasögon från Tom Ford, Hugo Boss, Emporio Armani, Burberry och Gucci samt många fler. Välkommen in till vår butik eller boka synundersökning online.

Synundersökning hos Synoptik

Ett nytt liv med ett par nya glasögon startar med en synundersökning. Hon oss ingår det utöver den vanliga undersökningen även tryckmätning, synfältsmätning och ögonbottenfotografering, på så sätt kan våra optiker upptäcka eventuella tecken på ögonsjukdomar i ett tidigt stadie.

Boka synundersökning