Pilotsolglasögon

48 Resultat
Relevans
24%
Du har sett 24 av 48 produkter
Visa mer

Pilotsolglasögon hos Synoptik – En tidlös klassiker för alla

Solglasögon i pilotmodell, även kända som Aviator-modellen, har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1930-talet. Denna ikoniska design, med sina karaktäristiska droppformade glas och tunna metallramar, har blivit en favorit över generationer. Vi på Synoptik erbjuder ett brett utbud av pilotsolglasögon för både herr och dam, tillverkade av världsledande varumärken som Ray-Ban.

Pilotsolglasögon – En stil för varje smak

Vårt sortiment av pilotsolglasögon omfattar olika modeller och färger för att säkerställa att du hittar något som passar just din stil och dina preferenser. Oavsett om du föredrar klassiskt silver eller guld, eller kanske en mer modern touch med färgade linser, har vi alternativ som tillgodoser dina önskemål. 

Pilotsoglasögon för herr och dam

Pilotsolglasögonens universella design gör dem till ett utmärkt val för både herr och dam. Denna mångsidighet innebär att du kan välja en modell som kompletterar din personliga stil, oavsett om du är ute efter en klassisk eller en mer samtida look. Vårt utbud inkluderar modeller från varumärken som Ray-Ban, Persol och Tom Ford.

Pilotsolglasögon - skydd och funktion

Utöver att vara en stilikon erbjuder pilot solglasögon effektivt skydd mot solens skadliga strålar. Alla våra solglasögon är CE-märkta vilket innebär att de har ett fullgott skydd mot solens skadliga UV-strålning. Dessutom finns möjligheten att välja polariserade solglasögon för ytterligare komfort och klarhet, vilket är perfekt om du ska ut på havet eller åka skidor där reflektioner från solen kan vara störande. 

Prova våra pilotsolglasögon online eller besök oss i butik

Är du intresserad av att se hur ett par pilot solglasögon skulle se ut på dig? Använd vår virtuella provningsfunktion på hemsidan för en förhandsvisning. Du är alltid mer än välkommen till någon av våra över 140 butiker över hela Sverige där våra diplomerade glasögonstylister gärna hjälper dig att hitta den perfekta modellen.

Vi erbjuder dig även möjligheten att få styrka i dina solglasögon. Boka tid för synundersökning så hjälper vi dig.

Köp pilotsolglasögon online hos Synoptik

Utforska vårt gedigna sortiment av solglasögon från några av världens mest populära varumärken och hitta dina nya favoritsolglasögon redan idag. Utöver pilotsolglasögon har vi även runda solglasögon, fyrkantiga solglasögon och cat eye-solglasögon. Välkommen till Synoptik!