Björn Borg

Björn Borg är ett internationellt sportmodevarumärke som grundades 1984 av tennis-legenden Björn Borg. Idag delar varumärket mer än bara hans namn. Björn Borg eyewear erbjuder en glasögonkollektion byggd på varumärkets grundvärderingar: sportigt, attraktivt och hållbart. Kollektionen innehåller ett stort utbud av former och modeller på glasögonbågar till alla personligheter.

Se sortiment

Detaljer och färger har ett förväntat fokus på tennisarvet och kärleken till sport och aktivitet. Inspirationen till glasögonbågarna hämtas från sportens värld och nyckelplagg i Björn Borgs innovativa klädkollektioner. Designen får sitt uttryck exempelvis från ”court lines”, geometriska element och varumärkesaccenter. Tillsammans med de tre huvudfärgerna: ”grass green”, ”court line white” och ”sky blue” erbjuder kollektionen ett balanserat uttryck i linje med varumärket.

Björn Borg är känt för högkvalitativa produkter och sin mission mot en mer hållbar framtid. Glasögonkollektionen produceras endast av högkvalitativt stål och bomullscellulosa. Miljömedvetenheten är stor och varje år kommer kollektionen närmare målet att endast erbjuda 100% hållbara produkter.

Björn Borg Teen eyewear går i bräschen med en kollektion bestående av 100% Bio-acetater, miljöanpassade utbytbara gångjärn från tyska OBE och Eco-näskuddar. En sportig, snygg och hållbar glasögonkollektion för den medvetna ungdomen.

Hitta butik