Under Armour solglasögon

0 Resultat
Relevans

Din sökning gav inga resultat

Tyvärr, inga artiklar som matchade din sökning hittades.

Under Armour aktiva solglasögon

Under Armour det amerikanska sportvarumärket har länge varit ett ledande sportvarumärke inom kläder. De har även slagit igenom som ett solglasögonmärke som låter dig uppleva optimal synkvalitet och komfort i din aktiva vardag.

Framgången beror främst på märkets avancerade solglasögonglas som ökar kontrasterna och förbättrar sättet du registrerar synintryck och fångar detaljer snabbare och enklare. De unika egenskaperna har gjort solglasögonen populära bland de som är utomhus och sportar.

Under Armour UA INTENSITY

Här har du ett par färgglada solglasögon med runda bågar i rött och en bekväm plastbåge. De här bågarna kan enkelt förses med receptglas om så önskar. Skyddar utmärkt mot solen (UV-kategori 3). Om du vill sticka ut med ett par färgsprakande solglasögon är Under Armour UA INTENSITY något för dig.  

Under Armour UA 0005/S

Är du ute efter ett färgglatt par solglasögon? Då är Under Armour UA 0005/S något för dig. Här har du ett par solglasögon med rektangulära och lätta acetatbågar i svart. Glasens röda färg återger färgerna på ett naturligt sätt. Bågen kan förses med receptglas om så önskas.

Under Armour solglasögon för dam och herr

Under Armour solglasögon för herr

I vårt sortiment hittar du solglasögon från Under Armour i både herr- och dam-modell. I herrsortimentet hittar du bland annat  UA 0001/G/S ett par solglasögon som mildrar lågintensivt ljus och som skyddar ögonen mot kalla vintervindar.

Under Armour solglasögon för dam

I vårt sortiment hittar du solglasögon från Under Armour i både herr- och dam-modell. I damsortimentet hittar du exempelvis UA INTENSITY färgglada solglasögon med runda bågar i rött och en bekväm plastbåge. Du hittar även solglasögon som passar både män och kvinnor under kategorin unisex.

Köp solglasögon från Under Armour

Har du hittat ett par som passar din stil och dina preferenser? Då kan du enkelt prova Under Armour-solglasögonen på vår sajt via vår Virtual Try-On-funktion som ger dig en uppfattning om hur de kommer att passa just dig och ditt ansikte.

Klicka in på solglasögonen som intresserar dig och klicka vidare på ikonen med solglasögon och texten ”Prova”. Du kan även givetvis ta dig till en av våra Synoptikbutiker för att prova solglasögon från Under Armour.

Jag vill hitta min närmsta Synoptikbutik

Behöver du styrka i dina solglasögon? Boka tid för synundersökning

Om du behöver styrka i dina solglasögon kan du enkelt boka tid hos oss för synundersökning. Våra legitimerade optiker mäter dina exakta styrkor och gör det möjligt för dig att se tydligt i solen. Vi använder också vår stora expertis på din syn för att undersöka dig för eventuella tecken på grå starr, glaukom, diabetes och högt blodtryck.

Jag vill boka synundersökning