Fyrkantiga solglasögon

374 Resultat
Relevans

Fyrkantiga solglasögon hos Synoptik

Hos Synoptik har vi ett brett utbud av fyrkantiga solglasögon. Satmliga designade för att möta just dina personliga preferenser. Vårt sortiment inkluderar både herr- och dammodeller, så att du kan hitta det perfekta paret som passar just din unika stil.

Fyrkantiga solglasögon för herrar

Vårt urval av fyrkantiga solglasögon för herrar erbjuder en bredd för att passa alla. Från klassisk till modern design som alla kombinerar funtionalitet med stil. Med märken som Ray-Ban, Oakley och Prada hittar du högkvalitativa bågar som inte bara skyddar dina ögon från solens skadliga strålar utan även kompletterar din individuella stil.

Fyrkantiga solglasögon för damer

För dig som söker det där lilla extra i sina solglasögon erbjuder vid dig ett brett sortiment som kombinerar stil och funktionalitet. Vi har bågar från välkända märken som Gucci, Michael Kors och Saint Laurent. Dessa solglasögon ger inte bara 100% UV-skydd utan även en möjlighet att uppdatera din glasögongarderob med en touch av moderiktighet och trendkänslighet.

Fyrkantiga solglasögon för både stil och skydd

Alla våra fyrkantiga solglasögon, oavsett om de är avsedda för herrar eller damer, är CE-märkta, vilket innebär ett fullgott skydd mot solen skadliga UV-strålar. Detta innebär att du kan njuta av soliga dagar med vetskapen att dina ögon är skyddade mot skadligt UV-ljus. Dessutom finns möjligheten att välja polariserade glas för ytterligare komfort och skydd mot bländning, perfekt för soliga dagar vid vattnen eller på fjället.

Köp solglasögon online eller besök oss i butik

Hitta dina nya favoritsolglasögon online redan idag eller besök någon av våra över 140 butiker över hela Sverige för personlig service och rådgivning från våra utbildade glasögonstylister.

Vi hjälper gärna dig att hitta solglasögonen som passar just dig. Utforska vårt sortiment av fyrkantiga solglasögon idag och ta ett steg närmare att skydda dina ögon med stil. Utforska även vårt övriga utbud av runda solglasögon, cateye-solglasögon samt pilotglasögon.

Vill du ha styrka i dina solglasögon? Boka tid för synundersökning så hjälper vi dig. Välkommen till Synoptik!