Fri frakt över 1000 kr
Leverans till närmsta ombud
Fri retur i butik

Michael Kors

19 Resultat
Relevans

Köp solglasögon online hos Synoptik 

I vårt sortiment hittar du alltid ett stort utbud av högkvalitativa märkessolglasögon. Vi har allt från klassiska Ray-Ban-bågar och Gucci till fransk lyx i våra Saint Laurent-bågar. Du kan enkelt sortera mellan rektangulära bågar, runda bågar eller varför inte just klassiska pilotbågar från exempelvis Ray-Ban? Du hittar solglasögonen för just dig här online eller i din närmsta Synoptikbutik.

Solglasögon med styrka

Slipade solglasögon innebär att du får solglasögonen i din egen styrka. De slipade solglasen kan sättas i en vanlig båge eller i ett par solglasögonbågar, allt efter din smak.

Om du bär glasögon i vanliga fall är solglasögon i din styrka nödvändigt för att säkerställa en skarp syn i solen. Synoptik erbjuder solglasögon i din styrka, som samtidigt skyddar dina ögon från solens skadliga strålar. Alla slipade solglasögon hos Synoptik har skydd mot UV-strålar.

Vi erbjuder även solglas i en mängd olika färger och former för diverse aktiviteter. Ska du ut och köra bil en solig sommardag kan det exempelvis vara att föredra gråa polariserade glas för att på så sätt minska risken för bländande reflexer från vägbanan. Ska du ut i skog och natur funkar gult, orange, eller grönt glas bra då det gör att man lättare kan urskilja nyanser ute i det gröna.

Solglasögon med UV-skydd

Solglasögon är inte bara en fantastisk accessoar som ger dig stilen du är ute efter, de utgör också en viktig uppgift i att skydda dina ögon och den känsliga huden runtomkring. Kraftig exponering för UV-ljus eller solljus kan bland annat bidra till utveckling av grå starr. Du kan även få skador på gula fläcken – ett område på näthinnan som påverkar synskärpan.

För att skydda dina ögon ordentligt är det bra att välja solglasögon med ordentligt UV-skydd. Alla solglasögon i vårt sortiment har 100% UV-skydd.

Prova solglasögon online

Har du hittat ett par solglasögon som faller dig i smaken? Då kan du med fördel prova dessa via vår virtuella provningsfunktion på hemsidan för de solglasögonen du vill prova. Snabbt, smidigt och enkelt sätt att se om solglasögonen passar dig.

Annars kan du alltid besöka en av våra fysiska butiker och få hjälp av en av våra diplomerade glasögonstylister om du skulle vara osäker på vad som passar dig.

Solglasögon till hela familjen

Hos Synoptik hittar du glasögon till hela familjen. Vi har ett brett utbud av högkvalitativa solglasögon för såväl dam, herr och unga. Dessutom har vi ett brett utbud av unisex-modeller. Är du osäker på vilken glasögonbåge som passar just ditt eller ditt barns ansikte? Ta hjälp av solglasögonguide där vi listar olika ansiktsformer och vilka bågar som generellt sett funkar bra till respektive ansiktsformer.

Trendiga solglasögonmärken

I vårt sortiment hittar du alla olika tänkbara solglasögon för just ditt ändamål. Vill du ha moderiktiga solglasögon, ett par solglasögon till vardags eller solglasögon till vinter- eller sommarsporten? Oavsett vad du är ute efter kan du hitta det hos Synoptik.

Vi har bland annat solglasögon från Versace, Peak Performance, Tommy Hilfiger, Burberry, Oakley, Michael Kors, Prada, Ray-Ban, Saint Laurent, Gucci och många, många fler.

Är du ute efter en klassisk stil som aldrig går ur tiden kan du rikta blickarna mot Ray-Bans Aviator- eller Wayfarer-glasögon. Vill du ha brittisk elegans kan du med fördel spana in Burberrys solglasögon. Om du siktar på moderna, djärva och innovativa bågar kan vi tipsa om Versace eller Prada. Vill du ha en stil som sticker ut erbjuder Gucci eleganta och överdimensionerade bågar med tonade linser.


Boka tid