Kate Spade

0 Resultat
Relevans

Din sökning gav inga resultat

Tyvärr, inga artiklar som matchade din sökning hittades.

 

Kate Spade - solglasögon med feminin charm

Kate Spade är för dig som letar efter ett charmigt, feminint uttryck. För dem som kommer att uttrycka det genom solglasögonmedmönster som är roliga och livliga med unika funktioner.

Solglasögonen har alla en stark personlighet, och i hela samlingen har lekt med färger och former, som tillsammans skapar en fantasifull och modern samling som överbryggar klyftan mellan den klassiska och extravaganta, modiga uttryck.

Kate Spade startade 1993 som ett handväskaföretag,men har sedan dess vuxit och är nu ett globalt livsstilsvarumärke som varumärket är inspirerat av intressanta kvinnor som leder globalt mode.

Trots expansionen av företaget har Kate Spade lyckats behålla sin fantasifulla, drömstora och allt-är-möjligt mentalitet som kännetecknar den amerikanska designer varumärke rotad i en stad känd för att ha fingret på pulsen: New York. Kate Spade kommer att inspirera kvinnor att vara intressanta individer i sig själva - särskilt i sol-skådespel mode.

Prova Kate Spade-solglasögonpå Synoptik

Köp solglasögonen här på Synoptik.se – eller i en av våra butiker. Du kan också boka tid för en utökad syntest med hälsokontroll om du behöver solglasögon i din styrka.

 

boka tid