Ray Ban Aviator solglasögon

1 Resultat
Relevans
24%
Du har sett 1 av 1 produkter

Ray-Ban Aviator 

Ray-Ban tillhör ett av världens mest populära solglasögonmärke. Mycket av populariteten kan tillskrivas modellernas tidlösa design och stilrena uttryck. En av dessa modeller är de evigt klassiska pilotglasögonen Ray-Ban Aviator. En modell som behållit sin popularitet genom generationer på grund av deras ikoniska utseende. Pilotsolglasögonen kännetecknas av sin karaktäristiska droppform och distinkta metallbågar. Det här är en modell som passar alla!  

Ray-Ban Aviator är designade för att vara funktionella och moderiktiga. I vårt sortiment hittar du pilotsolglasögon i en mängd olika färger för både vuxna och barn

Vad är Ray-Ban Aviator? 

Redan på 1930-talet såg de idag så klassiska pilotglasögonen ljuset för första gången när de utvecklades för piloter och militärer. De blev snabbt populära och banade sin väg även till allmänheten. Det stora genombrottet skedde under 1980-talet i och med Tom Cruises användande av modellen i den populära filmen Top Gun. Modellen har i stort sett inte förändrats sedan dess. 

En populär modell av Ray-Ban Aviator är AVIATOR L0205 som med sin guldbåge och gröntonade glas skapar ett uttryck av elegans och bekymmerslös avslappning.   

Köp Ray-Ban Aviator online hos Synoptik 

Du kan enkelt köpa ditt Ray-Ban-par online eller genom att besöka din närmsta Synoptikbutik. Du kan även enkelt och smidigt testa våra Ray-Ban-glasögon på vår hemsida via vår virtuella prova-på-funktion, på så sätt skaffar du dig en uppfattning om hur de passar ditt ansikte. Annars kan du alltid besöka en av våra butiker och få hjälp av en av våra diplomerade glasögonstylister. Ett tips är att spana in vår solglasögonguide där vi listar vilka former på bågarna som passar särskilt bra till olika ansiktstyper.  

Funktioner och fördelar med Ray-Ban Aviator

  • UV-skydd: Alla solglasögon, även Ray-Ban Aviator, i vårt sortiment är CE-märkta och erbjuder 100% skydd mot solens skadliga UV-strålar, vilket är viktigt för att skydda dina ögon och bidra till en bättre synhälsa.
  • Olika glasalternativ: Beroende på dina behov och preferenser kan du välja mellan olika glastyper, inklusive polariserande glas som bland annat minskar bländning från solens reflektioner på horisontella ytor.
  • Kvalitetsmaterial: Med en ram tillverkad i högkvalitativ metall, får du med Ray-Ban Aviator solglasögon med långvarig hållbarhet och komfort.

Styrka i dina Ray-Ban Aviator 

Behöver du din styrka i dina Ray-Ban solglasögon? Boka en tid för en synundersökning. Våra legitimerade optiker mäter dina exakta styrkor och gör det möjligt för dig att se tydligt i solen. Vår synundersökning är en utökad undersökning som utöver en vanlig synundersökning även inkluderar fotografering av ögonbotten, tryckmätning och synfältsmätning. 

Besök oss på Synoptik för att utforska vårt utbud av Ray-Ban Aviator-solglasögon och hitta paret som bäst passar dig. Vi har även andra modeller från Ray-Ban så som Ray-Ban Clubmaster, Ray-Ban Erika och Ray-Ban Reverse. Med vårt engagemang för kvalitet och service, är vi här för att guida dig genom valet av solglasögon som skyddar dina ögon samtidigt som de tillför en touch av stil till din vardag.