Ray-ban Clubmaster

1 Resultat
Relevans

Ray-Ban Clubmaster hos Synoptik

Ray-Ban är onekligen ett av de mest ikoniska och populära solglasögonmärkena och har så varit i decennium. Ray-Ban Clubmaster-modellen är inget undantag, här har vi en modell med omisskännlig design och tidlös estetik. Hos oss på Synoptik erbjuder vi solglasögon som erbjuder skydd mot solens skadliga strålar och som samtidigt kompletterar din stil. I vårt sortiment hittar du Ray-Ban Clubmaster-modeller som passar dig som uppskattar klassisk design med en modern twist. 

Ray-Ban Clubmaster – design och funktion

Ray-Ban Clubmaster är inspirerad av 1960-talets motkultur och symboliserar cool intellektualism i form av en off-beat båge och särpräglad form på glasen. Designen är baserad på en klassisk ”browline”-form som var populär på 1950-talet och Clubmaster är både kaxig och stilsäker. Clubmaster balanserar elegant mellan tradition och 80-talets överlastade design.

Utöver dessa estetiskt tilltalande detaljer erbjuder vi Ray-Ban Clubmaster med solskydd av högsta kvalitet då de, som alla våra solglasögon, är CE-märkta och erbjuder därmed fullgott skydd mot solens skaliga strålar. Ray-Ban Clubmaster är ett utmärkt val för alla som värderar fuktion och stil.

Varför välja Ray-Ban Clubmaster?

1. Tidlös design: Ray-Ban Clubmaster har en design som står emot tidens tand och fortsätter att vara lika relevant idag som när den först introducerades.

2. UV-skydd: Med solglas som erbjuder 100% skydd mot solens skadliga UV-strålar, ser du även till att skydda dina ögon. 

3. Solglasögon i din styrka: Oavsett om du behöver solglasögon med eller utan styrka, kan Ray-Ban Clubmaster anpassas för att möta dina synbehov.

Uppdatera din glasögongarderob med Ray-Ban Clubmaster

Dessa solglasögon erbjuder en balans mellan retro och modernitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla tillfällen, oavsett om du är på väg till kontoret eller njuter av en dag utomhus.

Prova virtuellt eller i butik

Vill du prova ett par Clubmaster-bågar? Testa gärna vår virtuella prova-på-funktion som du når genom att klicka in på valda solglasögonpar och klickar på solglasögonikonen. Du är självklart även välkommen till närmsta Synoptikbutik för att ta hjälp av våra diplomerade glasögonstylister.

Intresserad av våra andra Ray-Ban-modeller? I vårt sortiment hittar bland annat Ray-Ban Erika, Ray-Ban Wayfarer och den klassiska Ray-Ban Aviator-modellen.

Behöver du din styrka i dina Ray-Ban solglasögon? Boka en tid för en synundersökning. Våra auktoriserade optiker mäter dina exakta styrkor och gör det möjligt för dig att se tydligt i solen.