Ray-ban Clubmaster

1 Resultat
Relevans
24%
Du har sett 1 av 1 produkter

Ray-Ban Clubmaster: En klassisk ikon

Ray-Ban är onekligen ett av de mest ikoniska och populära solglasögonmärkena och har så varit i decennium. Ray-Ban Clubmaster-modellen är inspirerad av 1960-talets motkultur och symboliserar cool intellektualism i form av en off-beat båge och särpräglad form på glasen. Designen är baserad på en klassisk ”browline”-form som var populär på 1950-talet och Clubmaster är både kaxig och stilsäker. Clubmaster balanserar elegant mellan tradition och 80-talets överlastade design.

 

Ray-Ban Clubmaster hos Synoptik

På Synoptik har vi flertalet solglasögon från Ray-Ban i Clubmaster-modell. Vi har modeller i olika färger och former som passar alla. Vill du prova ett par Clubmaster-bågar? Testa gärna vår virtuella prova-på-funktion som du når genom att klicka in på valda solglasögonpar och klickar på solglasögonikonen. Du är självklart även välkommen till närmsta Synoptikbutik för att ta hjälp av våra diplomerade glasögonstylister.

Intresserad av våra andra Ray-Ban-modeller? I vårt sortiment hittar bland annat Ray-Ban Erika, Ray-Ban Wayfarer och den klassiska Ray-Ban Aviator-modellen.

Behöver du din styrka i dina Ray-Ban solglasögon? Boka en tid för en synundersökning. Våra auktoriserade optiker mäter dina exakta styrkor och gör det möjligt för dig att se tydligt i solen.