30% på utvalda linser
Läs mer
Fri frakt över 1000 kr
Leverans till närmsta ombud
Fri retur i butik

Linser

23 Resultat
Sale

Linser – för en bekväm vardag

På Synoptik har vi ett brett sortiment av högkvalitativa kontaktlinser, oavsett om du vill ha endagslinser eller månadslinser. Linser är ett fantastiskt synhjälpmedel som hjälper dig att se klart på ett bekvämt och smidigt sätt. De ger dig även möjligheten att leva ett mer aktivt och obehindrat liv.  

I vårt sortiment hittar du bland annat våra storsäljande endagslinser från Proclear, Precision1 och Dailies. Samt våra mest populära månadslinser från Alcon och Biofinity. Du hittar självklart även linsvätskor för rengöring av dina kontaktlinser.  

Köp enkelt dina linser online eller besök en av våra Synoptikbutiker.  

Hur väljer jag rätt kontaktlinser? 

Hos Synoptik hittar du högkvalitativa kontaktlinser på nätet för alla synfel och behov. Det spelar ingen roll om du är närsynt, översynt, astigmatisk eller ålderssynt. Vi har kontaktlinser som korrigerar ditt synfel, vi har exempelvis progressiva linser och toriska linser. Vi erbjuder även synundersökningar och linsträning för dig som vill börja använda linser men som aldrig gjort det innan. 

Att hitta rätt kontaktlinser för just dig handlar om att identifiera vad som passar dig och din livsstil bäst. Varje öga är unikt, och det som passar för någon annan kanske inte passar för dig. Vissa föredrar att använda endagslinser och andra föredrar månadslinser. Det som är bra att tänka på är att dina kontaktlinser bör:

  • Kännas bekväma 
  • Hjälpa dig med din synnedsättning 
  • Passa din livsstil och vardagsaktiviteter 

Vi hjälper gärna till att välja de rätta linserna för dig och erbjuder även grundlig genomgång om hur du hanterar samt rengör dina linser. Följ gärna även våra skötselråd eller kontakta din närmsta Synoptikbutik för råd. 

Flexibelt linsabonnemang

På Synoptik har vi ett fördelaktigt linsabonnemang som heter Linser All-Inclusive – perfekt för dig som vill få hem linserna i brevlådan och samtidigt ha kontinuerlig kontakt med din optiker. Teckna ditt linsabonnemang redan idag och vi bjuder på linsundersökningen (värde upp till 798 kr) 

I abonnemanget ingår bland annat: 

  • Synundersökningar 
  • Ett par glasögon varje år 
  • Linskontroller vid behov 
  • Reservlinser 

Läs mer om linser: 

Linser för barn 

Prova linser

Pollenallergi

Linser som skaver