Giorgio Armani glasögon

16 Resultat
Relevans

Giorgio Armani glasögon 

Giorgio Armani – elegant och sofistikerad 

1975 grundande Giorgio Armani det italienska modehuset Armani. Giorgio Armani utmärker sig för sin unika image, rena och sofistikerade design samt tidlösa elegans. Glasögon från Giorgio Armani förmedlar en enkel, naturlig elegans som lutar sig mot ikoniska och tidlösa former och uttryck. Med glasögon från Giorgio Armani får du en sofistikerad och elegant look.  

Glasögon från Giorgio Armani för dam och herr 

I vårt sortiment hittar du Giorgio Armani-glasögon i såväl dam- som herr-modeller. Giorgio Armani-glasögonen är sportiga och klassiska på samma gång med en modern twist som uttrycker elegans och tidlös sofistikation.  

Prova Giorgio Armani-bågarna online 

Har du hittat ett par Giorgio Armani-glasögon som faller dig i smaken? Då kan du enkelt prova glasögonen online via vår Virtual Try-On-funktion som ger dig en uppfattning om hur de kommer att passa just dig och ditt ansikte. Klicka in på den specifika produkten via din mobil som intresserar dig och klicka på ikonen med glasögon och texten ”Prova”. Du kan även givetvis ta dig till en av våra Synoptikbutiker och få hjälp av våra diplomerade glasögonstylister.  

Boka synundersökning 

Har du hittat de glasögon du söker? Boka tid för synundersökning så att vi kan fastställa dina behov. Med vår synundersökning Syna Ögat™ ingår, utöver en vanlig synundersökning, även ögonbottenfotografering, synfältsmätning och tryckmätning. Det gör att våra legitimerade optiker har större chans att upptäcka tidiga tecken på ögonsjukdomar, bland annat glaukom (grön starr) och andra avvikelser.