Ray-Ban Erika solglasögon

1 Resultat
Relevans
24%
Du har sett 1 av 1 produkter

Ray-Ban Erika solglasögon: oförglömligt intryck

Ray-Bans skapades 1937 för att tillgodose ett specifikt behov, men företaget har kommit en lång väg från att designa skyddande glasögon för piloter. Ray-Ban har fortsatt bryta ny mark inom innovation genom att lekande lätt förnya sig på ett coolt sätt och ta fram en form och modell som passar perfekt till varje ansiktstyp och stil. Ray-Bans solglasögon är retroinspirerade och tillför både karaktär och karisma till dagens look – samtidigt som attityden förblir tillbakalutad. Ray-Bans är ikoniska men också återhållsamma och ser till att din outfit känns sofistikerad. Det unika med Ray-Bans är mångsidigheten, där bågarna enkelt anpassar sig till varje stil och inramning – men ändå gör ett oförglömligt intryck. Erika-modellen är inget undantag.

 

Ray-Ban Erika hos Synoptik

 

I vårt sortiment hittar du flertalet Ray-Ban Erika-solglasögon i olika färger som passar alla. Gemensamt för samtliga är att de ger en stilren och raffinerad vintagekänsla som passar perfekt till alla tillfällen, såväl till vardags som till fest.

Hittar du något du gillar? Prova gärna solglasögonen via vår virtuella prova-på-funktion som du når genom att klicka in på valda solglasögonpar och klickar på solglasögonikonen. Du är självklart även välkommen till närmsta Synoptikbutik för att ta hjälp av våra diplomerade glasögonstylister.

I vårt sortiment hittar du fler modeller från Ray-Ban såsom exempelvis Ray-Ban Clubmaster, Ray-Ban Wayfarer och den klassiska Ray-Ban Aviator-modellen.

Alla solglasögon hos Synoptik har 100% UV-skydd och hjälper dig att skydda ögonen mot skadliga UV-strålar. Du kan även välja att få styrka i dina solglasögon, på så sätt säkerställer du skarp syn i solen samtidigt som du skyddar dina ögon.