Optiker på distans

Som optiker på distans får du möjlighet till en flexibel vardag där du arbetar i våra butiker och har möjlighet att variera ditt arbete med distansundersökningar och synundersökningar på kunder i din butik.

0

Som optiker på distans hos oss på Synoptik genomför du med hjälp av den senaste tekniken och en välutbildad optikerassistent synundersökningar på kunder som befinner sig i annan butik. Du har ett nära samarbete med optikerassistenten som är på plats i butiken där kunden befinner sig samtidigt som du gör de bedömningar som bara du som optiker kan göra. Optikerassistenten som assisterar dig har fått en specialanpassad utbildning för att kunna assistera dig på dessa distansundersökningar. 

Vårt arbetssätt är välbeprövat och välutvecklat och vi har höga siffror på kundnöjdheten för distansundersökningar. Vi söker löpande efter nya kollegor som vill arbeta som optiker hos oss och du väljer, i samråd med din butikschef, hur mycket du arbetar med just distansundersökningar.

Alla våra optiker som jobbar med distansundersökningar får de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett bra jobb. Det kliniska är i fokus vid alla våra synundersökningar och vi har ett individanpassat journalsystem med patientens ögonhälsa i fokus. Du får en introduktion för distansundersökningar och framförallt har du ett stort gäng härliga kollegor som hjälps åt. Alla optiker som arbetar med distansundersökningar ses för regelbundna möten.

Kliniskt fokus

Våra kollegor ute i butikerna som supportar vid våra distansundersökningar har erfarenhet från att jobba i butik och genomgått speciellt anpassade utbildningar för att kunna assistera med allt du som optiker behöver för att kunna genomföra hela synundersökningen enligt kvalitetsnormen. 

I butiken jobbar du med den senaste tekniken och på synoptik är det kliniska i fokus, vi vill erbjuda alla en individanpassad synundersökning där deras ögon hälsa är i fokus.

Är du intresserad av att jobba hos oss på synoptik eller veta mer om vad vi kan erbjuda dig? Nedan kan du klicka dig vidare till våra lediga tjänster och läsa mer om våra utbildningar samt hur det är att jobba hos oss.