Lediga tjänster

Vi som arbetar på Synoptik tycker att relationen med kunden är det viktigaste som finns. Vi brinner för service, det personliga mötet och att alltid få våra kunder att känna sig nöjda och trygga efter att besökt oss.

0

Hos oss på Synoptik får du jobba i en rolig och spännande arbetsmiljö genom kombinationen av klinisk verksamhet och mode. Optikbranschen befinner sig på en förändringsresa med stort fokus på utveckling och förnyelse. På Synoptik har vi ambitionen att ligga i framkant både vad det gäller klinisk utrustning och klinisk kompetens bland våra medarbetare för att kunna ge våra kunder en service i världsklass.

Vår kultur bygger på teamwork där vi tillsammans skapar arbetsglädje och lär av varandra. Vi är alltid intresserade av att hitta nya medarbetare som vill jobba i en utvecklande och spännande miljö och som brinner för service. Klicka här för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Synoptik!

Se våra lediga tjänster 

 

 

Är du nyfiken på vad som händer i optikbranschen? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev där du får en härlig blandning av nyheter, allt från intressanta produktnyheter till klinisk utveckling finns på agendan. Brevet riktar sig till dig som redan arbetar inom optikbranschen men också till dig som är nyfiken på vår bransch och vill lära dig mer!