Hur är det att jobba på Synoptik?

Hos oss på Synoptik arbetar du i en dynamisk och utvecklande miljö där du kombinerar klinisk verksamhet med trend och mode.

0

Sedan 2022 är Synoptik en del av samma EssilorLuxottica-familj, en världsledande aktör inom design, tillverkning och distribution av glasögon och solglasögon med drygt 18 000 butiker över hela världen. Som en del av EssilorLuxottica kan vi erbjuda ett unikt sortiment med några av världens mest populära och exklusiva varumärken som Ray-Ban och Oakley. Tillsammans är vi nästan 200 000 medarbetare som arbetar inom koncernen världen över.

Vill du också bli en del av Synoptik?

På Synoptik arbetar vi mot vår vision att bli Sveriges mest rekommenderade optiker där vi vill att alla ska se bra och se bra ut. Engagerade medarbetare är något vi alltid fokuserar på och därför är vi extra stolta över att vi har flera års topplaceringar på Great Place to Works lista över Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är engagerade och motiverade medarbetare vår viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsmiljö och kultur där medarbetarna trivs.