Att jobba som optiker på Synoptik

Som experter på optik sedan nästan 100 år tillbaka har vi stor kunskap och expertis bakom oss. Tillsammans med dina optikerkollegor får du en möjlighet att utvecklas inom ögonhälsa.

0

Du får möjlighet att arbeta på ett företag där klinisk verksamhet står högt upp på agendan och vi är stolta över att ha varit experter på optik sedan 1931. Som optiker på Synoptik arbetar du med funduskamera och synfältsmätare i alla våra butiker för att kunna hjälpa kunderna på allra bästa sätt. Hos oss är du en nyckelspelare som får vara med och påverka folks ögonhälsa.

På Synoptik kan du varva synundersökningar i butik med distansundersökningar och du har alltid schemalagd administrationstid under din arbetsdag. Allt för att du ska ha en sådan bra arbetsmiljö som möjligt. Du har även möjlighet att arbeta som ambulerande optiker hos oss där du arbetar i olika butiker runt om i närområdet eller i landet.

Som optiker på Synoptik deltar du även i återkommande optikermöten där du träffar optikerkollegor i närområdet. Du har även möjlighet att arbeta i vår kliniska support och i vårt optikerråd. Vi har alltid en gemensam utbildningsdag i samband med Optometridagarna där du får chans att utvecklas i din roll som optiker samt att nätverk med dina kollegor.

Klicka dig vidare om du är intresserad av att läsa mer om optiker på distans (länk) eller ambulerande optiker(länk).

Som optiker på Synoptik erbjuder vi dig:

➜ Möjlighet att arbeta med våra distansundersökningar
➜ Schemalagd administrationstid samt catch up-tid
➜ Möjlighet att påverka dina arbetstider i samråd med din butikschef
➜ Omfattande synundersökningar i alla våra butiker; tryckmätning, funduskamera, synfältsmätare
➜ Möjlighet att arbeta med torra ögon
➜ 30 minuters undersökningar i fullt utrustade undersökningsrum
➜ Samarbete med Aleris ögonklinik samt vår interna kliniska support
➜ Delat journalsystem så du enkelt kan hjälpa kunder
➜ Regelbundna möten och utbildningar med dina optikerkollegor i regionen
➜ Ett brett kursutbud i vår utbildningsplattform samt Synoptiks treåriga utbildningsprogram för optiker som genererar minst 36 CET poäng per tre år

Intresserad av andra tjänster inom Synoptik?

Se alla våra lediga tjänster här eller läs mer om hur det är att: