Linser - Köp dina kontaktlinser hos oss - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon ögonhälsa Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Linser


Att börja använda linser behöver inte betyda att du väljer mellan glasögon eller linser. De flesta använder både och men vid olika tillfällen. Linser betyder frihet för många - där du känner att glasögonen begränsar dig tar kontaktlinserna vid. Att sporta och utöva andra fysiska aktiviteter får en annan dimension när du använder kontaktlinser och du slipper vara rädd för att glasögonen ska gå sönder eller slitas ut i onödan.

Kan alla ha linser? Svaret är nästan alltid ja. Om du känner dig osäker på vilken typ av linser som du är i behov av kan du läsa mer om vilken typ av linser som passar dig eller boka tid hos en av våra legitimerade optiker. 

Vårt sortiment omfattar alla typer av kontaktlinser och självklart hjälper våra optiker dig att hitta rätt. Om du är en ovan linsanvändare kan du även läsa våra tips på hur du sätter i linserna för första gången och våra andra skötselråd.

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT LINSER

Hos oss kan du enkelt göra en synundersökning för linser och prova ut vilken lins som är bäst för dig. Boka tid för synundersökning direkt här på sidan så hjälper vi dig. Du väljer sedan om du vill få kontaktlinserna hemskickade direkt i brevlådan genom att prenumerera på linser eller om du vill hämta dem själv i butik.

Prova linser med trygghetsgaranti

Om du inte vill köpa linser utan att först testa på hur det känns så kan du prova linser under 10 dagar hos Synoptik. Linserna är kostnadsfria och om du inte är helt nöjd får du kostnaden för synundersökningen tillbaka (798 kr).

Boka tid

Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista  |  ORG.NR 556607-7904