Brooks Brothers glasögon

8 Resultat
Relevans

Brooks Brothers glasögon 

Sedan Brooks Brothers grundades år 1818 har varumärket blivit uppmärksammat världen över som ett av de stora varumärkena som definierar tidlös amerikansk stil. Brooks Brothers fortsätter på den gångna vägen och skapar innovativa produkter som inspirerar med en modern tolkning av klassisk stil. Med bågar från Brooks Brothers får du högkvalitativa och bekväma produkter som håller över tid.  

Brooks Brothers är för dig som vill uttrycka dig klassiskt och elegant, på amerikanskt vis.  

Brooks Brothers hos Synoptik 

I vårt sortiment hittar du flertalet bågar från Brooks Brothers för dig som är ute efter en klassisk look. Deras kollektion innehåller eleganta, exklusiva, snygga och moderna modeller som står sig över tid.  

Är du osäker på vilka bågar som passar dig bäst? Besök gärna en av våra många butiker och få hjälp av våra diplomerade glasögonstylister.  

Passa även på att boka en synundersökning. Med vår synundersökning Syna Ögat™ ingår, utöver en vanlig synundersökning, även ögonbottenfotografering, synfältsmätning och tryckmätning. Undersökningen visar ingående hur ditt öga mår och ger våra optiker möjligheten att upptäcka eventuella förändringar i tid.  

Brooks Brothers för män 

Hos oss på Synoptik hittar du eleganta Brooks Brothers-bågar för män. I vårt utbud av Brooks Brothers-bågar kan du välja bland olika färger, former och material som passar flera olika typer av ansiktsformer. Gemensamt är att du oavsett vilka bågar du väljer får en exklusiv och klassisk look.