Fri frakt över 1000 kr
Leverans till närmsta ombud
Fri retur i butik

Air Optix Linser - Köp online

4 Resultat
Relevans

Air Optix - Linser

I vårt linssortiment hittar du flertalet olika Air Optix-linser från linstillverkaren Alcon. Samtliga av våra Air Optix-linser är månadslinser, vilket passar dig som inte vill behöva byta linser varje dag utan vill känna dig bekväm med ett och samma par i upp till 30 dagar. Vi har exempelvis Air Optix-linser för dig som är ålderssynt eller för dig med astigmatism.

Air Optix-linser för dig med ålderssynthet

Air Optix HydraGlyde Multifocal är för dig med presbyopi, eller ålderssynthet, och hjälper dig att se bra på såväl nära håll som på långt håll. De här linserna ger dig skarp syn på alla avstånd och en smidig övergång mellan olika avstånd. Linserna är tillverkade av en teknik som ger dem en yta som motverkar beläggningar. De har även ett högt syregenomsläpp och reducerar trötta ögon.

Air Optix-linser för dig med astigmatism

Air Optix HydraGlyde Astigmatism är linserna för dig med astigmatism och minskar oscillation samt ger stabilitet. Här har du ett par linser med hög fuktighetshalt, hög formbarhet och högt syregenomsläpp.

Intresserad av Air Optix-linser?

Boka enkelt för synundersökning tid hos din närmsta synoptikbutik.

Frihet med vårt linsabonnemang

Visste du att vi har ett flexibelt linsabonnemang? Med Linser All-Inclusive™ får du hem dina linser direkt till dörren, årskontroll utan extra kostnad och mycket, mycket mer. Perfekt för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker.