Peak Performance solglasögon

9 Resultat
Relevans

Peak Performance - Skandinviskt mode

1986 startade två skidåkare klädföretaget Peak Performance i svenska skidorten Åre med syfte att ta fram funktionella skidkläder som kombinerar kvalitet med stil. Idag är Peak Performance Skandinaviens största klädmärke inom funktionellt sportmode vilket även inkluderar glasögon och solglasögon. Bågarna från Peak Performance har en sportig design med enkla linjer och detaljer.

Här hittar du solglasögon från Peak Performance för både dam och herr.

Peak Performance PEAK 9107

Här har du ett par stilrena solglasögon med rektangulära, lätta och bekväma acetatbågar. Bågarna kan utrustas med slipade glas om så önskas. Med PEAK 9107 får du ett par kvalitetssolglasögon för både dam och herr som passar perfekt för dina vardagsbestyr.

Peak Performance PEAK 9111

Letar du efter ett par stilrena pilotglasögon? Då tipsar vi om att ta en närmare titt på modellen PEAK 9111. Här har du ett par trendiga, bruna pilotglasögon med tonade glas och bekväm båge av acetat. Bågen kan även förses med slipade glas om så önskar.

Peak Performance solglasögon för dam och herr

I vårt sortiment hittar du solglasögon från Peak Performance som passar alla både män och kvinnor. De är per definition unisex och går att få med olika bågar, i olika färger och material.

Köp solglasögon från Peak Performance

Har du hittat ett par solglasögon från Peak Performance som passar din stil och dina preferenser? Då kan du enkelt prova solglasögonen på vår sajt via vår AI Try-On-funktion som ger dig en uppfattning om hur de kommer att passa just dig och ditt ansikte. Du kan även givetvis ta dig till en av våra Synoptikbutiker för att prova solglasögon från Peak Performance.

Jag vill hitta min närmsta Synoptikbutik

Behöver du styrka i dina solglasögon? Boka tid för synundersökning

Om du behöver styrka i dina solglasögon kan du enkelt boka tid hos oss för synundersökning. Våra auktoriserade optiker gör exakta mätningar och gör det möjligt för dig att se tydligt i solen. Vi använder också vår expertis på din syn för att undersöka dig för eventuella tecken på grå starr och glaukom.

Jag vill boka synundersökning