Ambulerande optiker på Synoptik

Vill du ha ett flexibelt och variationsrikt arbete där du får stor chans att påverka din vardag och dina arbetstider? Då kan ambulerande optiker vara något för dig!

0

Som en av våra ambulerande optiker kan du tjänstgöra på heltid eller deltid i våra butiker. Du kan välja att arbeta i regionen där du bor eller ha hela Sverige som din arbetsplats. Du har alltid förmånerliga villkor och ersättningar som är anpassat efter dig och ditt arbete.

Givetvis har du alltid en trygg anställning i grunden och som en av våra ambulerande optiker erbjuds du bland annat en treårig utbildningsplan som genererar minst 36 CET poäng. Vi ser även till att du får en introduktion i Synoptiks arbetssätt och rutiner så du känner dig trygg.

Vår kollega Petra berättar om hur det är att vara ambulerande optiker:

– Vill man få chansen att utvecklas inom sin yrkesroll rekommenderar jag att börja som ambulerande optiker hos Synoptik! Det är ett roligt och utmanande jobb där man får se hur andra butiker arbetar samtidigt som man har flera kollegor runt om i landet. Jag får dessutom utvecklas ännu mer i min yrkesroll då jag ibland är ensam optiker i de butiker jag kommer till, säger Petra och fortsätter:

– Arbetet är otroligt flexibelt och jag får mycket eget ansvar samtidigt som jag känner att jag tillhör Synoptikfamiljen. Vi arbetar alltid mot samma mål och delar samma värderingar oavsett var i landet jag arbetar!

 

Är du intresserad av att bli en ambulerande optiker hos oss på Synoptik? Se våra lediga tjänster eller kontakta vår rekryteringsspecialist Tala Moghadam ,
tgr@synoptik.se alternativt 076 117 47 14.