Så förenklar du vardagen – knepet för dig med linser

Att välja kontaktlinser istället för glasögon har många fördelar. Framför allt ger de större frihet i vardagen. Dessutom kan du få dem levererade direkt hem i brevlådan – men många glömmer bort den viktiga synundersökningen.

Många har upptäckt fördelen med att beställa hem linser på nätet och få dem i brevlådan. Men det finns framför allt två saker som är viktiga att komma ihåg när du använder linser. Det ena är att beställa hem nya i tid innan de gamla tar slut, och det andra är att boka tid hos en optiker för synundersökning. För om du använder linser bör du faktiskt göra en årlig synundersökning.

En smidig lösning för att se till att det alltid finns linser hemma kan vara ett abonnemang. Med Synoptiks abonnemang Linser All-Inclusive™ får du dina linser skickade i god tid innan de tar slut direkt hem till din brevlåda. Dessutom får du en kontinuerlig kontakt med din optiker – allt för att säkerställa det bästa för din ögonhälsa.

Ta hand om dina ögon på bästa sätt

Oavsett om du har linser eller glasögon är det viktigt att du tar hand om dina ögon på bästa sätt. I abonnemanget ingår Syna Ögat™, en utökad undersökning som inkluderar både ögonbottenfotografering, synfältsmätning och tryckmätning. En gång om året kallas du till undersökningen som ger dig de bästa förutsättningarna för att ta hand om din ögonhälsa.

– Med vår synundersökning Syna Ögat™ kan vi se hur ditt öga mår och dessutom upptäcka förändringar och tidiga tecken på vanliga ögonsjukdomar. Resultat från synfältsmätning och ögonbottenfoton sparas digitalt med din journal vilket gör det möjligt för våra optiker att jämföra och följa upp eventuella förändringar över tid. I de fall då tecken på avvikelse eller förändring upptäcks skickas remiss till ögonläkare, säger Rebecka Rane, legitimerad optiker på Synoptik.

All service ingår

Utöver synundersökningar ingår även all annan service, som kostnadsfria reservlinser, ett par glasögon per år och många fördelaktiga rabatter på glasögon, solglasögon och linsvätska. Kanske är du en av många som varvar linser och glasögon? Då är detta abonnemang perfekt för dig. Du kan nämligen själv välja hur många dagar per vecka du vill ha linser – en till sju dagar. Självklart kan du alltid pausa eller göra ändringar i ditt abonnemang när du vill. 

 

Boka tid